- 4,629
- 1,731
- 113
Gelenleri gördüm birkaç yerde bekliyicemolm adam gelmedi diyor sildiler hesabı diyor yatırıyorsun hala
Gelenleri gördüm birkaç yerde bekliyicemolm adam gelmedi diyor sildiler hesabı diyor yatırıyorsun hala
Ben giremiyorum şuna hesaba şifre yeniledim aynıHesap kapanınca başka şey yazıyor
5 dakika geçti uçmadi hesap bekiyicemÇekim verdim 1 dakika sonra hesap uçtu amk
Canlıya bağlanBen giremiyorum şuna hesaba şifre yeniledim aynı
Bizim ülkede IQ ORANIolm adam gelmedi diyor sildiler hesabı diyor yatırıyorsun hala
Kanka canlı mi var amkCanlıya bağlan
Var önümde şuan neyse ya iyi geceler gelirse gelirKanka canlı mi var amk
ahahahahahKanka canlı mi var amk
kardeş oda sitenin itlerinden biri demekki geçmiş olsun bu kadar kolay insanın babası para vermezdi zaten sağlam görünümlü bi site de değilBu konuyu açıp kefil olan essek o evladı kim o Musti nerde oo evladı
Lisanstan alirjm ben çok görüşmüşlugum var lisans orjinal ama içindeki oo evlatlari neysekardeş oda sitenin itlerinden biri demekki geçmiş olsun bu kadar kolay insanın babası para vermezdi zaten sağlam görünümlü bi site de değil
K.adin yanlış olabilir şifre doğru olsada
Hayır kanka bütün sitelerdeki k adım öyle bişi olamazK.adin yanlış olabilir şifre doğru olsada
Engelleseler clientlocket mi ne yazar
Reis bende öyle düşünüyordum ama arkadaşim var reel de görüştüğüm oda aldı sordugnda beti yanlış vermiş mallar 25 den herkes çekim yapınca çökmüş ödeme yapacaklar diye yatırdım çektim hayırlısıYa varya hakkaten bizim millet dolandırılmayı hakediyor aq lan olm boyle deneme bonusu mu olur 500 yatır 2000 çek 1500 siteye zarar 1000 kişiye ödeme yapsa 1.5 milyon para yapar Allah akıl fikir versin su yatıranlara akıl alır gibi değilsiniz ki bu bonusun 2000 olmama imkanı yok 100 bin kişi alsa bonusu 100 bin kişinin hepsi 2000 yapar su deneme bonusunu
Diğer konuyu ben açtım reis ama hiçbir bilgim yok diye belirttim ilk defa bı paylaşımda bulundum buradaAdamın hesabı silmişler hala yok kullanıcı adı bilmem ne site tokatçı burdada siteyle alakası olan şahıslar var neyini anlamıyorsunuz