- 3,574
- 2,174
- 113
Ben site adamıyım paranızı odemiyorum 😄
Olabilir kardeşim nerden bilecen zaten ama burda bilen bağlantılı olan birileri var o belliDiğer konuyu ben açtım reis ama hiçbir bilgim yok diye belirttim ilk defa bı paylaşımda bulundum burada
Üye olmadım bişe yapmadım siteyeSize ibret olsun sıkıntı yok benlikde birtane o evladının sözüne kanıp yatirmayin
Ya kardesim 10 betten versede yuzde 80 i 2000 yapar zaten piyasada ki deneme bonuslanırını bilmiyor musun sen cogu site 1000 yap 100 cek seklinde su bonusu ancak özelden ulasan siteler verir onun dısı da hiç bir ödeme yapacak site böyle bi deneme bonusu vermez akıl mantık işi değilReis bende öyle düşünüyordum ama arkadaşim var reel de görüştüğüm oda aldı sordugnda beti yanlış vermiş mallar 25 den herkes çekim yapınca çökmüş ödeme yapacaklar diye yatırdım çektim hayırlısı
Vicdan yaptım canlıya bağlanıp sovucem şimdi o.cocuklarinaOlabilir kardeşim nerden bilecen zaten ama burda bilen bağlantılı olan birileri var o belli
Bağlanamıyorsun kiVicdan yaptım canlıya bağlanıp sovucem şimdi o.cocuklarina
Denedim birader verirse ikime vermezse s....Ya kardesim 10 betten versede yuzde 80 i 2000 yapar zaten piyasada ki deneme bonuslanırını bilmiyor musun sen cogu site 1000 yap 100 cek seklinde su bonusu ancak özelden ulasan siteler verir onun dısı da hiç bir ödeme yapacak site böyle bi deneme bonusu vermez akıl mantık işi değil
Ben ordan çektim 250 yatırıp 1000 çektim odendi valla kısa sürede ödemişti hemdeGeçen hafta enparabet tokat attı bu haftada bunlar atsın umrumda değil
Ödenecek sabretmiyorlar bekliyorum bendeBen ordan çektim 250 yatırıp 1000 çektim odendi valla kısa sürede ödemişti hemde
Kanka söylenen yatacak ama çok sıra olduğu ama doğru düzgün kimseye yatmadı henüz bende bekliyorumBeyler Bakiye 2500 Çekim yapabilen varmı kızın yanına İstanbul'a gidicem para lazım
Kanka Bende Yatırım yapmayı düşünüyorum ama kâra geçelim derken kaçmasın arkayaKanka söylenen yatacak ama çok sıra olduğu ama doğru düzgün kimseye yatmadı henüz bende bekliyorum
Vay aq Ben hiç bulaşmiyim o zaman reisBnm çekim 8 saat oldu hala gelmedi ödemez bunlar
Yatırum yapmadan çekim verdim o da bekliyo hala😂Bnm çekim 8 saat oldu hala gelmedi ödemez bunlar
ibretlik analiz%90 ödenir beyler hadi iyi geceler