Buyur işte bunu burda paylaşan kişi site adamı abi böyle çürük elmalatı sepetteki atmazsak hepimiz çürütür yönetime birlikte bildirelim arkadaşlar ilk paylaşan kişiyi
Buyur işte bunu burda paylaşan kişi site adamı abi böyle çürük elmalatı sepetteki atmazsak hepimiz çürütür yönetime birlikte bildirelim arkadaşlar ilk paylaşan kişiyi
Parani odedilermi senin kralBaksan bn 1000 yatrdm %100 spin aldm cevrimsz yatirirken bile isteksiz yatrdm burda bi kac kisi yatrdi diye bnde yatrdm ama umidim yoktu zaten hic odeyeck bi siteye benzemiydu
Aga ben şikayet var felan yazdım hep herkez bilsin boşa benim gibi dolandırılmasınBuyur işte bunu burda paylaşan kişi site adamı abi böyle çürük elmalatı sepetteki atmazsak hepimiz çürütür yönetime birlikte bildirelim arkadaşlar ilk paylaşan kişiyi
dogru soluyorsun da bildirildi merak etme ipnelere 2.3 para vermısler siteyi övdülerde övdülerGECE BURADA BU TELEGRAM KANALININ REKLAMI YAPILDI , O ELEMANDA KAYIP ORTADAN , ONUNDA AMINI KARISINI SİKEYİM....
Kardeşim ben yatırımla yaptığım kazancı cekemedim diyorum sahtekar dolandırıcılar diyorum okumuyormusun yorumlarıarkadaşlar 100 spin veriyor 25 betten ve 2000 yaparsanız 500 yatırım isteyip 2000 çekim verebilirsiniz diyorlar ben 4küsür yaptım daha önce çeken olduysa yeşillendirsin ona göre yatırım yapıcam güvenilir mi?
Dün gece ödeme geldi diyen sen değilmiydinUmudu kesin
Yatırdın nasıl çekemedin anlamadım hesap mı kapatıldı yoksa çekim mi bekliyor ?Kardeşim ben yatırımla yaptığım kazancı cekemedim diyorum sahtekar dolandırıcılar diyorum okumuyormusun yorumları
.Dün gece ödeme geldi diyen sen değilmiydin
Çekim 6 saât sonra iptal edildi mail attım canlıdan engellediler tekrar çekim verdim 49 saat oldu site mesajında deneme bonusu kuralını atmış mallar ama ben deneme bonusu değil yatırım yaparak kazandım mailede dönmüyorlar canlıda da engelliyimYatırdın nasıl çekemedin anlamadım hesap mı kapatıldı yoksa çekim mi bekliyor ?
Yok başkan reddetmis msjda diyo cekim yapmak icin 500 yatirinParani odedilermi senin kral
O zaman patladik geçmiş olsunÇekim 6 saât sonra iptal edildi mail attım canlıdan engellediler tekrar çekim verdim 49 saat oldu site mesajında deneme bonusu kuralını atmış mallar ama ben deneme bonusu değil yatırım yaparak kazandım mailede dönmüyorlar canlıda da engelliyim
Benim ödendi bi kaç kişiye yaptılar zatenDün gece ödeme geldi diyen sen değilmiydin
SS at hocam yatırım ve çekimi sana zahmetBenim ödendi