34ESCOBAR34
CheGuevaraGibiKonuşuramaPabloEscobarGibiDavranırdı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 928
- 253
- 63
nasıl ödeme aldın kardesim sen ya at su cekımı gecmısınıde atBenim ödendi bi kaç kişiye yaptılar zaten
nasıl ödeme aldın kardesim sen ya at su cekımı gecmısınıde atBenim ödendi bi kaç kişiye yaptılar zaten
görsel?Benim ödendi bi kaç kişiye yaptılar zaten
Yalancıyı s..... Reisgörsel?
Şu ödenenlerin kini nasıl ödemişler hayret doğrusu imkansız arkadaşım yalan söylüyorlar yatırım yapmışım kazandığımı ödememişler deneme bonusunumu ödeyecekler inanmayın usta site dolandırıcıO zaman patladik geçmiş olsun
Şuan bonus tamamen kalkmış gözüküyor talep de de yok bir umut belirdi umarım öderlerŞu ödenenlerin kini nasıl ödemişler hayret doğrusu imkansız arkadaşım yalan söylüyorlar yatırım yapmışım kazandığımı ödememişler deneme bonusunumu ödeyecekler inanmayın usta site dolandırıcı
İnşallah kardeşim ama benim yatırımı odemediler canlida engelliyim maile donmuyrlsr şikayet var yazdım telegrami şikayet ettim ki kimsenin. Başı yanmasın parası bu şerefsizlere gitmesinŞuan bonus tamamen kalkmış gözüküyor talep de de yok bir umut belirdi umarım öderler
Genelde ufacikx bir küfür yüzünden ban atilirken direkt var reisler bu tür şeylerde yoklar
Buyur reis 🧐Genelde ufacikx bir küfür yüzünden ban atilirken direkt var reisler bu tür şeylerde yoklar
Reis site odeme yapmiyo dolandirici site konu derhal sikayet konusuna dönmeli aksi taktirde uyeleriniz dolandirilmaya devam ediyor reissBuyur reis 🧐