Parasına cokulen varmı ki ?herkes aynı anda lisansa şikayet etsin
Parasına cokulen varmı ki ?herkes aynı anda lisansa şikayet etsin
nasıl yapıcaz ki onuherkes aynı anda lisansa şikayet etsin
Sencekopyalayıp yapıştıramaz mı o oyunları siteye
seval varParasına cokulen varmı ki ?
O kim ağ ehdodnkdseval var
Para yatırıp da hesabı kapanan var mı ki kanka ben daha gormedım odemesı gelmeyen var dogru ama su kolpadan yatırımsız cekenlerden onlara fırsat gelmiyordur yanı suan ıcın bence site dolandırıcı diyemeyizherkes aynı anda lisansa şikayet etsin
bilmiyorum kral ben öyle pcden çok anlamam yazılım mazılım mesela ben virüs programı kullanmam giderim adamın evine dalarım direkt
Senin gibilier var birde ne dedik de artistlik yapionTamam abi emrin basım ustune
Olm gece gece satasma kötü bısey mı yazmısımSenin gibilier var birde ne dedik de artistlik yapion
Ok Cüneyt abibilmiyorum kral ben öyle pcden çok anlamam yazılım mazılım mesela ben virüs programı kullanmam giderim adamın evine dalarım direkt
Ilk yari 2 gol cıksın forumu terk ederımliver arsenal maçı saat 2.30 da ilk yarı 1.5 üst, komşunuzun evini ayakkabısını basın
Sonu 44 olan oyunculardan nedensice korkuyorumOlm gece gece satasma kötü bısey mı yazmısım
aq daha kadroya bile bakmadın direkt kafadan yorum yaptın yaIlk yari 2 gol cıksın forumu terk ederım
Oran ne dostliver arsenal maçı saat 2.30 da ilk yarı 1.5 üst, komşunuzun evini ayakkabısını basın
21 den iyidir kanka merak etmeSonu 44 olan oyunculardan nedensice korkuyorum
kaçakta 1.90 lardaOran ne dost
Cerez cekırdek Macı bekliyorum izlemek ıcın senin gibi mackolık ten yorum yapmıyorumaq daha kadroya bile bakmadın direkt kafadan yorum yaptın ya