Kardes ırkçılık yapma insanoglu en şerefli mahlukattir şerefin varsa konuş yoksa ebediyen konuşma21 den iyidir kanka merak etme
Kardes ırkçılık yapma insanoglu en şerefli mahlukattir şerefin varsa konuş yoksa ebediyen konuşma21 den iyidir kanka merak etme
Kanka çok umrumda değil bu yatırdığım para minimum discount tutarım benim işim Tokatçı ifşalamakİşin Garibi sende paraları çekemiyorsun 😆😆
SHDOFNOFNFPFMFKFBu ülkenin niye gelişmediği belli oldu adamlara diyorumki paramı ödemediler adamlar mesajımı göre göre belki bana öderler diye yatırıyor niye bana yatırmıyorlar ben o.çmuyum 5 dakka pusulanın spini çevirmeye gittim yatıran yatırana gene
Lisanstan alırsın bro orjinal lisans awAldıkları parayla yine 3-4 kişiye öderler onlar da burada yazar sonra millet daha çok yatırır sitede kapatır kaçar
canlı destek mi var bu saatte ? ss at o zaman görsün herkesAğalar valla ben canlı destekle konuştum baya ayrıntılı bi sekilde konusdu konuşmadan atmadiysa umut var söylenen yatırım yapmadan çok çekim oldugundan uzamış ayıklama varmis
Aga iste dedim ya adam yatırım yapmadan cekmeye calısmıs 3 kere ıptal oldu diyor ama pes etmeyecem 4 u veriyorum diyeAğalar valla ben canlı destekle konuştum baya ayrıntılı bi sekilde konusdu konuşmadan atmadiysa umut var söylenen yatırım yapmadan çok çekim oldugundan uzamış ayıklama varmis
Sana kim kefil kanka 😂Sağlam site yatırın ben kefilim
İroni yaptımda sakasiz napak bakiye 5 k ağ destek yokSana kim kefil kanka 😂
Ula bende saka yapıyorum looİroni yaptımda sakasiz napak bakiye 5 k ağ destek yok
Yatırımı cevırdın mıSite ödeme yapıyor 10 bet yerine 25 bet yanlışlığı olunca herkes 2 bin rahat olduğu için sorun olmuş buyrun buda kanıt
nereden bileceğiz bu siteden çektiğini? seval adlı arkadaşımız 2 saat önce yatırdı hala ödemesi gelmediSite ödeme yapıyor 10 bet yerine 25 bet yanlışlığı olunca herkes 2 bin rahat olduğu için sorun olmuş buyrun buda kanıt
Herkesin ödemesi yapılıyor şuanSite ödeme yapıyor 10 bet yerine 25 bet yanlışlığı olunca herkes 2 bin rahat olduğu için sorun olmuş buyrun buda kanıt
HayirYatırımı cevırdın mı
Sonuna koyduğun 44 seni riskli oyuncu yapıyor jsjdjdUla bende saka yapıyorum loo