- 1,144
- 671
- 113
Çekim geldi
Ben 500 yaptım direkt çekim verdim 100 TL ödediCanliya baglan bilgilerini ilet diyor ama canli destek yok 🤣
Beni canlidan engellemisler canliya bağlanın bilgilerinizi verin çekin diyorlar dalavere hepsi 🤣Ben 500 yaptım direkt çekim verdim 100 TL ödedi
Ne ile caktinBen 500 yaptım direkt çekim verdim 100 TL ödedi
PayfixNe ile caktin
Bende çektim şimdi geldiPayfix
Lisans gercekSelamlar, promo kodlar konusunda lafı geçen bir siteydi buraya da açayım dedim. Siteye üye olurken o kodu yazmayı unutmayın. Henüz ben denemedim, deneyenler olursa çekimlerini paylaşsınlar ya da ödeme olmazsa konuyu sildirelim.
https://m.betiniz101.com/tr/
BETINIZ kodu ile üye ol 500 yap 100 cek Gates of olympus ve 1000 starlight Princess ve 1000 oyununda geçerli
Ulan senin bokuna boş yere üye olduk kaldır lan postunu bonus falan yok seriii hıremınnn 😂Selamlar, promo kodlar konusunda lafı geçen bir siteydi buraya da açayım dedim. Siteye üye olurken o kodu yazmayı unutmayın. Henüz ben denemedim, deneyenler olursa çekimlerini paylaşsınlar ya da ödeme olmazsa konuyu sildirelim.
https://m.betiniz101.com/tr/
BETINIZ kodu ile üye ol 500 yap 100 cek Gates of olympus ve 1000 starlight Princess ve 1000 oyununda geçerli
Kod bitmiş mi?Ulan senin bokuna boş yere üye olduk kaldır lan postunu bonus falan yok seriii hıremınnn 😂
iyi bari konu kilit Daimon Shellac yazmamış 🤣🤣Konuya kocaman kodu girmeden üye olmayın yazmışım, bi tane düşük IQ geliyor araştırmadan konu açmayalım deyip konunun kilitlenmesi gerektiğini söylüyor şlsdkglşdsgk
Yemin ederim ülkedeki tüm moronlar foruma geldi son 4-5 ayda
Geçerli değilDeneme bonusu vermiyorlar zaten, üye olurken kod giriyosun Ahmet Kaya
hangi oyunda geçerliKayıt olduktan sonra Bu kodu yazın. SizinBetiniz canli destege sormayin bitti diyor eklemiyor 500 yap 100 cek 😘
yazdım o kod ile kayıt oldum ama hiç birşey eklenmedi 10 dakikadırKayıt olduktan sonra Bu kodu yazın. SizinBetiniz canli destege sormayin bitti diyor eklemiyor 500 yap 100 cek 😘