Avvabet ama bitmiş promo baktım bendeBir site vardı Avrupa maçına 200 TL spor bonusu veriyordu adını hatırlayan varmi
AvvabetBir site vardı Avrupa maçına 200 TL spor bonusu veriyordu adını hatırlayan varmi
site mi kurnaz oluyor simdi, sen mi?arkadaşlar olayı çözdüm valla helal olsun site multinin önüne geçmek için çok.guzel kurnazlık yapmış sakın boşa Multi yapmayın denedim.ben 2 internetten de alınca vermiyor bu ip.den daha önce alındı diyor güzel taktik
Yapmayı bilmiyor dost 😂😂site mi kurnaz oluyor simdi, sen mi?
dost sen anlamadın galiba tamam ben kurnazlık yaptım da hem wifiden aldım hem kendi mobilimden 2 kere sadece deneme amaçlı bir Multi aciyim dedim baktım önlem almışlar dost konuyu yadamne anlatmak istediğimi iyice anla oldumu dostsite mi kurnaz oluyor simdi, sen mi?
dost sen anladinmi benim.soyledigimiYapmayı bilmiyor dost 😂😂
Yarım saat beklem benim bakiyeye 900₺ geçti bi ara 😂100 kere alsan noluo ki ana bakiyeye geçmio.
bi kurnazlikta burdaGelirse Spin saklarız
Ciddi problemlerin varGelirse Spin saklarız
Eğleniyoruz dostbi kurnazlikta burda
Bastırmıştır cukkayı almıştır lirayla kazanmıyorlar demek ki..bu site 1xbet altyapısını nasıl almışlar acaba
Benimde geçti 1000 direk çekim verdim😂😂Yarım saat beklem benim bakiyeye 900₺ geçti bi ara 😂