- 714
- 255
- 63
3 saat olcak benim de gelmediSaka mı yapıyorsun la 5 saat oldu benim
3 saat olcak benim de gelmediSaka mı yapıyorsun la 5 saat oldu benim
Rulette yaptım yatırımı çevirdim rulette bölge kapadımdostum seninkinde bi sorun olabilir en fazla suren 2 saat surdu simdiye kadar 100 tl cevirdin mi tam olarak bir de slotta gecerli biliyon de mi aviator girmeyeceksin
Ulan doğru bak bide eft kabul ediyordu adamlar iyiki kazanmamış iz o zaman her işte var bi hayırOlm nexus bilgisayar diye biri gönderdi ceza yermiyim bu kim aw
Dostum hep korkmusumdur eft havaledenOlm nexus bilgisayar diye biri gönderdi ceza yermiyim bu kim aw
ksjdjsjxjsjxkskxjskxjskxkskjckskxlskxjsjxksjxjskckskcjskxjjs uzun zamandır içimden bu kadar gülmemiştim bizimkiler kalkacak amk nexus bilgisayar nedir skdjksjxksOlm nexus bilgisayar diye biri gönderdi ceza yermiyim bu kim aw
dostum slotta gecerli sadeceSlotta geçerli mi bu bonus destek ekledi ama slotta oynayıp çeken var mı
500 ustu cekimle birlikte siliniyor max 500İçerde 300 kaldı onu batırdım çekiliyomuydu acaba
Reis desteğe sordım promosyonlarda ne yazıyorsa aynısı papağan gibi tekrarlıyordostum slotta gecerli sadece
Silinmemişti benimki batırıdm ödemez diye500 ustu cekimle birlikte siliniyor max 500
Yasak kankaReis desteğe sordım promosyonlarda ne yazıyorsa aynısı papağan gibi tekrarlıyor
Pragmatik te oynasam acaba sıkıntı olur mu bu şekilde oynayıp çeken var mı
Eyw reis sağolYasak kanka
siliniyor derken sen cekim veriyosun cekim onaylaninca siliniyorlarSilinmemişti benimki batırıdm ödemez diye
dostum bana sadece egtde gecerli dediler sonra bir arkadas daa ss atti bana da tum slotlarda gecerli dediler diye yani tum slotlarda gecerli diyebiliriz buna oragmatic de giriyor o zaman ama ben riske girmedim dice & roll oynadim egtde haber veriiymAbi slot mu spor mu pragmatik mi egt mi la herkes bir şey diyor
sporda da gecerli ama aviator ve rulette gecerli degil haberiniz olsunAbi slot mu spor mu pragmatik mi egt mi la herkes bir şey diyor
rulet yasak kanka eger 500'u rulette yaptiysan, ha yatirimi cevirdiysen bilememRulette yaptım yatırımı çevirdim rulette bölge kapadım