- 55
- 17
- 8
Ne çevrimi dayı para hesaba geçmediki 😂100 tlnin cevrimini yaptin mi dostum
Ne çevrimi dayı para hesaba geçmediki 😂100 tlnin cevrimini yaptin mi dostum
bakiyenin yaninda bi cevirme isareti var ona basNe çevrimi dayı para hesaba geçmediki 😂
Nasıl geçerli değil iki sayı oynadım kasa 500 oldu tekte 100 attım yine iki sayı attım 500 çektim 300 bıraktılar içerde onuda batırdımsporda da gecerli ama aviator ve rulette gecerli degil haberiniz olsun
ilk olsun ozaman >RULETTEN ÇEKTİMcanli bana egt baska bi arkadasa tum slotlarda gecerli dedi, ruletten odeme alamayan bir arkadasim var ve ruletten ve aviatorden cektigini soyleyen olmadi
300'ü nası birakiyorlar kanka benim 34'ü silip odeme aciklamasina max 500 yazdilar sen simdi 800 mu kazanmis olacaktin icerdekini yemeseydinNasıl geçerli değil iki sayı oynadım kasa 500 oldu tekte 100 attım yine iki sayı attım 500 çektim 300 bıraktılar içerde onuda batırdım
Bilmiyorum işte çekim verseydim iptal ederlerdi herhalde300'ü nası birakiyorlar kanka benim 34'ü silip odeme aciklamasina max 500 yazdilar sen simdi 800 mu kazanmis olacaktin icerdekini yemeseydin
Pragmatik yasakYatırım çekim vermeden canlı destekten bakiye düzenlemesini isteyelim mi pata küte yatırıp çekim verelim mi (sadece pragmatik oynandı)
Abi üstte okumuyor musun değil diyorlarPragmatik yasak
Dene biAbi üstte okumuyor musun değil diyorlar
Canlıya bağlanabilsek giricez o riske deDene bi
Kural için ne dendi ne oynadın knkHavale ile deniliyor ama payfix e gönderim yaptılar ama baya geç yaptilar
Rulette 1e3 veren bölge bahsi aldımKural için ne dendi ne oynadın knk
PayfixNasıl para yatıracaz iban falan da yazmıyor havale seçeneklerinde