- 13,584
- 6,760
- 113
VarBu dolandırıcı sitenin canlı yardımına bağlanan varmı acaba ?
VarBu dolandırıcı sitenin canlı yardımına bağlanan varmı acaba ?
Dolandırıcı ise ugrasma hocam niye baglaniyorsun. Birde 100 tl yatirimmi yapacaksın) dünden beri herkes çekim yapiyorBu dolandırıcı sitenin canlı yardımına bağlanan varmı acaba ?
@Shellac kilit hocam dolandırıcıSite yatırdığım 400 TL ye çöktü bilginiz olsun
Benim de 400 lirama cöktülerAllah sonumuzu hayır etsin payfix reddedildi banka havalesi dedi tekrar talep verdim ana para çevrimi tamamdı ama 16 TL daha var dedi çevirdim tekrar halen gönderilmedi
aynısı oldu payfix red yedi banka verdim cevrim var dedi 23tl direkt 100TL tek seferde spin atmama ragmen simdi tekrar yaptım cevrim cekim verdim bekliomAllah sonumuzu hayır etsin payfix reddedildi banka havalesi dedi tekrar talep verdim ana para çevrimi tamamdı ama 16 TL daha var dedi çevirdim tekrar halen gönderilmedi
Umarım gelir kardesimaynısı oldu payfix red yedi banka verdim cevrim var dedi 23tl direkt 100TL tek seferde spin atmama ragmen simdi tekrar yaptım cevrim cekim verdim bekliom
umarım gelir de 1 saat oldu havale cekimi hala tık yok payfixle cekim verince 10-20dk da reddetmeyi biliolarUmarım gelir kardesim
Şimdi yolladılar bilgin olsun beklemede yazıyor ama bankaya geldi hesabına Bi daha bakarsanaynısı oldu payfix red yedi banka verdim cevrim var dedi 23tl direkt 100TL tek seferde spin atmama ragmen simdi tekrar yaptım cevrim cekim verdim bekliom
sen cansın bankanın bildirimleri de kapalıydı hic aklıma gelmedi gelmiş çekimŞimdi yolladılar bilgin olsun beklemede yazıyor ama bankaya geldi hesabına Bi daha bakarsan
Güle güle harca kardesimsen cansın bankanın bildirimleri de kapalıydı hic aklıma gelmedi gelmiş çekim
Canli desteğe bağlan dostum. Siyah ekranda 10-15 dk sabir testini geç sonra bağlanıp veriyorlar )Arkadaşlar bonusu nerden alıcaz yardımcı olurmusunuz