- 548
- 87
- 28
Banada kısa sürede hesabınizda diyor canlı destek
Kisa sure dedigi 3 saatBanada kısa sürede hesabınizda diyor canlı destek
Bende yazdım şimdi baya oldu benimde almabet vakası is coming.bonus talepte yok canlıda sıraya girdik bakalım bitirmişler mi bonusu
kayıt olduktan sonra mesajlarda belirdi bu mesaj. sıradayım almadım dahaNasil aldin la
Vay aw senden önce talep ettiğim bonusu alamadım daha
mesajlarda yazıyor la bu almadan da görebiliyorsun bunuVay aw senden önce talep ettiğim bonusu alamadım daha
Dedim konuyu açan benim ben daha alamadım sen nasıl aldın 🤣mesajlarda yazıyor la bu almadan da görebiliyorsun bunu
Boşuna beklemeyin vermezlerOnlarda artık anladılar 1 saatte yetişmeyeceğini , şimdi 3 saat yazmışlar
Nasıl aldın la formu nerdenBonusunuzu talep ettiyseniz ve eklenmediyse lütfen aşağıdaki formu doldurun. Eklemeniz kısa sürede gerçekleşecektir.
BetLivo Deneme Bonus Talebi
►100 Free Spin ya da 100 Free Bet kazancı 1.000 TL ve üzeri bakiye yapabilen üyelerimiz 250 TL olarak çekim talebinde bulunabilir. ►Martingale(katlama), çoklu hesap gibi kullanımlarda aktarılan Free Spin ve kazancı sistem tarafından iptal edilir. ►Deneme Bonusu sadece Türkiye'de ikamet eden...forms.gle
Vermiyolar benim 6 saat oldu bunlarda çakalBenim 40-45 dakka oldu talep vereli ama freespin hala vermediler yeni site yoğunluk var herhalde en son biz paylaştık bunların denemesini
Al işte boşaltmışın oyunu aw kimseye vermez 5 kuruşFrespin cevirdim 100 x attı 470 cikti
Ula konuyu açalı 2 saat oldu 🤣Vermiyolar benim 6 saat oldu bunlarda çakal