Belki 60 yaşındayım ?Üye oldum istedim az önce destekten 5 dkda eklendide yaş 40 ölüm falan ayıp oluyor reis
Belki 60 yaşındayım ?Üye oldum istedim az önce destekten 5 dkda eklendide yaş 40 ölüm falan ayıp oluyor reis
@karagalak dostumun konusu konuyu açan ilk dostumuz o bile alamadı hala konusu var @Daimon başkanım sana zahmet kapatırmsn1000 tl yap 250 çek frespin saray rüyasında geçerli
6 kere talep ettim mutluyla kanka oldum artık alamıyom bonusu uuu 🤣🤣kral eklenmez tabi bonus talebe gir orda deneme bonusu bölümünü kurcala freespin ekleniyo msj kutuna bak sonra freebet istiyosan canlıya baglancan
Lan spini versin 5 lira versin bana namus meselesi oldu artık bu 🤣Spin 24 tl verdi çöp site
bana da eklemediler , kontrol ediyoruz , formda doldurduk ama bakalım hayırlısı )Lan spini versin 5 lira versin bana namus meselesi oldu artık bu 🤣
Evlensinler kardeşim çeyizleri de benden 🤣21.00dan sonra üye olanlara otomatik evleniyormuş 21den önce olanlar bekleyecekmis öyle diyor destek 😊
Duzellettim 😀😀Evlensinler kardeşim çeyizleri de benden 🤣
Kanka sana zahmet site ödüyormu bide onu öğeen de ona göre bekleyek1 dk da ödedi
Ekli dosyayı görüntüle 489040
Knk yazdım ya ödedi diyeKanka sana zahmet site ödüyormu bide onu öğeen de ona göre bekleyek
Ss atsanaKnk yazdım ya ödedi diye
İnanmiyorumKnk yazdım ya ödedi diye
Oha yaaaa beyler geçmiş olsun adam oyumu sömürmüş kimseye ekmek çıkmaz daha1 dk da ödedi
Ekli dosyayı görüntüle 489040