- 353
- 203
- 43
Beyler benim anlamadıgım 2000 Yap 200 çek site paylaşınca laf yapıyorsunuz çekim ödeyen siteye laf söylüyorsunuz kazanç sınırsız site paylaşıyorum yine laf yiyorum, derdiniz ne beğenmiyorsanız almayın?
Kardeşim rica ediyorum sen paylaşma lütfen kenara geç seyret sessiz sedasız bak rica ediyorum bu kadar insan rica ediyorBeyler benim anlamadıgım 2000 Yap 200 çek site paylaşınca laf yapıyorsunuz çekim ödeyen siteye laf söylüyorsunuz kazanç sınırsız site paylaşıyorum yine laf yiyorum, derdiniz ne beğenmiyorsanız almayın?
Burada ne yaparsan yap yaranamassin illakiBeyler benim anlamadıgım 2000 Yap 200 çek site paylaşınca laf yapıyorsunuz çekim ödeyen siteye laf söylüyorsunuz kazanç sınırsız site paylaşıyorum yine laf yiyorum, derdiniz ne beğenmiyorsanız almayın?
İstemeyen sayısı daha fazla,yinede çöp ediyor anasayfayi, şu kadar insan istemiyorsa,insan çekilir bi kenara,yok arsizlikta sınır tanımıyorKardeşim rica ediyorum sen paylaşma lütfen kenara geç seyret sessiz sedasız bak rica ediyorum bu kadar insan rica ediyor
Resmen konuların gibi çöp herifin tekisinSana noluyor kardeşim istediğim gibi acarım
Ne alaka laÇakal site boşuna üye olmayın ilerlemiyor sırayı vermemk için
Evet arsızım problem olacaksa olsun sana yöneticiler bunu düsünüp beni canlar, senin haddine değil ❌❌❌❌İstemeyen sayısı daha fazla,yinede çöp ediyor anasayfayi, şu kadar insan istemiyorsa,insan çekilir bi kenara,yok arsizlikta sınır tanımıyor
Rica ederimÖmer bilmem kaçıncı cekisim brom, eline sağlık
Kontrol et bonuslardanBana eklendi dedi ama oyunlarda yok simdi gene bekliyoz amk 20 kisi var gitmiyor
omer sıkıntı etme kanka ben seni kaylarım dert etmeBeyler benim anlamadıgım 2000 Yap 200 çek site paylaşınca laf yapıyorsunuz çekim ödeyen siteye laf söylüyorsunuz kazanç sınırsız site paylaşıyorum yine laf yiyorum, derdiniz ne beğenmiyorsanız almayın?
Odedi miÇekim verildiEkli dosyayı görüntüle 663026
Bekliyorum ödeme olursa yazarimOdedi mi
Bekliyorum ödeme olursa yazarim