- 353
- 203
- 43
bilgilendiirBekliyorum ödeme olursa yazarim
bilgilendiirBekliyorum ödeme olursa yazarim
Teşekkürler omer19051905Allah anana babana sabır versin canım benim
veriyor sen bos yapıyorsun alan aldı çekenlerde var kaybedince sacma sapan konusmanın manası yok@Daimon konuyu kapatır mısın admin dalga geçiyor site
canlı destek ile mesajlasılmıyor dostum hata veriyor77 Freespin Pragmatic play sağlayıcısının oyunlarında geçerli.
Gelen kazancın 5 katını çevirmeniz gerek, ÇEKİM LİMİTSİZ.
SİTE HAKKINDA ŞİKAYET VESAYRE YOK
(canlı destek ile mesajlasirken Argo vesayre kullanmayınız hesabınızı banlarlar. Daha önce yasandıgı için söylüyorum)
call center tarafından ekleniyormuş (canlı desteğe bağlanıp bilgi alabilirsiniz)
call center arayacamısmısta teyit edecekmişte falanda filanda 77 spin için 😂😂Alan varmı bu bonusu
sen bu saçma sapan sitelerle anlaşmalı felanmısın mk senin yüzünden üye olup hiçbir cacık çıkmayan 10. site felanBeyler benim anlamadıgım 2000 Yap 200 çek site paylaşınca laf yapıyorsunuz çekim ödeyen siteye laf söylüyorsunuz kazanç sınırsız site paylaşıyorum yine laf yiyorum, derdiniz ne beğenmiyorsanız almayın?
Arkadaş doğru söylüyor banada vermedilerveriyor sen bos yapıyorsun alan aldı çekenlerde var kaybedince sacma sapan konusmanın manası yok
Kaç cekmistin bende çektim hala gelmediÖdemiyor @Shellac
Hangi oyunda kullandin spinleri1 saat oldu ödeme gelmedi Beyler hala, geldiği zaman bilgilendireceğim
Big bass splash , hold spinnerHangi oyunda kullandin spinleri
Kardeşim işin gücün yokmu senin başka millet laf ediyorsa ne diye laf dalaşına giriyorsun paylastiklarin cebine beş kuruş mu koyacak al kendin kullan bak keyfine ne diye başını agritiyosunee ödeyenlere nasıl ödedi bu sözde ibne site