- 267
- 74
- 28
ben yedim bu orospu çocugu betmoon yüzünden 85 tl göndermiştim 22/01/2018 tarihinde saat 19:37 de ve o tarihten bu güne 20 gün önce ceza kagıdı geldi banayiyen kişinin kim olup olmadığını madem bilmiyorsun neden yorum yapıyorsun? söylediğim kişi yemedi o cezayı sadece limitlendi.
betmoon canlı destege bağlandım onlar bile teyitledi evet 85 tl havale yapmışsınız ama cezanızı biz ödemeyiz dediler
bende ben ödeyin demiyorum alıcı hesabını siz biliyorsunuz o ne durumda bu nasıl iş siz bizlerin güvenliğini almadan nasıl böyle bir şey olur diye sordugumda bana bu sizi ilgilendirir diyerek engeleldiler
daha kalkıpta bana şu betmoon denen piçleri korumayın. a.q herkese tabiikide kötü değiller illaki memnun olanlar olacak yoksa o gemiyi döndüremezler. 100 kişiye iyilerse güvenilir görünüyorlarsa 2-3 kişiye de böyle ve buna benzer şeyler yapıyorlar
yazmışınız buraya sorun yaşamadım kral site falan diye 50 tl yatırsanız bakiyenize geçmese o kral site dediğiniz betmoona atar tutar giydirirsiniz değil mi?
bak görüyormusun buyur bu da resmi