- 6,802
- 3,115
- 113
tmm reis 2 kupon beklemede şu an kasa 0 ama kuponlar gelirse kasa 150Hayır hayır öyle bise yapma bozdurmak yasak bozdurmadan dikkat et çek 100 lirani
tmm reis 2 kupon beklemede şu an kasa 0 ama kuponlar gelirse kasa 150Hayır hayır öyle bise yapma bozdurmak yasak bozdurmadan dikkat et çek 100 lirani
@kalamar3 Hocam ilgilenirmsn sana zahmetaga maksipapara nedir tam olarak noırmal paparadan fark ne ve usta bu biri yazmıstı mak 100 tl cekim yapmaya izin veren sitede bonusda biri yazmıştı gördüm demişti 500 600 tl olsa saklarım freespinle oyunlarda vs demişti nasıl yapılıyor o anlatabilecek biri varmı
Kanka oyuna gir bonus gelince cık oyundan sonra başka oyuna gir bonus gelince cık taktik bu 1 hafta sonra yatır minumum yatırımı gir oyna cek paranıaga maksipapara nedir tam olarak noırmal paparadan fark ne ve usta bu biri yazmıstı mak 100 tl cekim yapmaya izin veren sitede bonusda biri yazmıştı gördüm demişti 500 600 tl olsa saklarım freespinle oyunlarda vs demişti nasıl yapılıyor o anlatabilecek biri varmı
tamam usta saolKanka oyuna gir bonus gelince cık oyundan sonra başka oyuna gir bonus gelince cık taktik bu 1 hafta sonra yatır minumum yatırımı gir oyna cek paranı
arakdaş gram şans olmazmı la 380 yaptık tyamam 80 daha cevrim var bilerek 80 tlyi az orana uyaptım gelmesin diye nmormalde gelsin deriz gelmez bedava olunca ne oıynasakj geliyor adas mak 100 mu cekiliyor
ne zaman ustaArkadas ceza yedi 20k devlette insaf kalmamiş habaveleden
Yok deyip vermiyolarlar.kampanya bitti diyorhttps://m.betoffice.com/promotions/?id=325849
20 tl freebet
Min 2.karşılaşma 1.60 oran 20x8 = 160
Paylaşmak istedim isteyen alsın bol şans
Gidem kisilere veriyorlarYok deyip vermiyolarlar.kampanya bitti diyor