- 4,104
- 2,342
- 113
Altınordu
Bende fatsada universite okumuştumAltınordu
vay aşıklar tepesine gittin mi sahil kenarıBende fatsada universite okumuştum
Yok bende fatsada okudum 4 sene ordan biliyorumgazi köprüsünün ordayım bende bende yakınmışız kardeşim
eyv kardeşimYok bende fatsada okudum 4 sene ordan biliyorum
dostum benim anlamadığım hot safaride oynayanlar nasıl oynadılar? Sonradan mı seçili oyunları kaldırdılar? Normalde mighty kong un en düşük spini 2.50 di 50 kuruşa çekilmiş bana hep 2 de durdu scatter sana gelmiş, bol kazançlar@erbatur eyvallah bro sayende girdik dediiğin oyuna 5 wild geldi kasa coştu aga ordan da ekstra 20 freespin verdi 3 katı çevrimli olarak çevrim mevrim kalmadı topladık kasayı teşekkür ederim yoksa oyun falan bulamayacaktık valla
Hangi yillar arasi okudun dostun beni tanimama ihtimalin yok ikuduysanYok bende fatsada okudum 4 sene ordan biliyorum
Gezmediğim yer kalmadi karadenizdevay aşıklar tepesine gittin mi sahil kenarı
Kaç dakikada geldi benim 34 dk oldu beklemede yazıyor20 tl.den güzel kazanç du teşekkürler bet office
Arkadaşlar site çok hızlı kafanızda soru işareti kalmasin
dostum senin şansa para büyükmüş 300ü 5 dkda gönderdilerdostlar bende 100ü çektim 20tl yatırdım 600tl lik spin almıştım bonanza da 20le yaklaşık 1 saat slot oynadım 0.20 kuruştan 80 oldu sonra girdim bonanzaya 600tl lik spin 9k verdi çekim talebi verdim miktar yüklü olduğu için sanırım baya kontrol ettiler ve 9k yı sildiler 80tl yi de ben kaybettim kendi paramızla oynasak olmaz