- 26,265
- 25,717
- 113
40 lira verdi çöp dostreis verdimi bişeyler. o kadar beklettiler inş değmiştir beklemeye...
40 lira verdi çöp dostreis verdimi bişeyler. o kadar beklettiler inş değmiştir beklemeye...
Bekledigine değmiş40 lira verdi çöp dost
Site adamıdır diye laf atma kardeşim on yargılı olma gecen hafta cuma günü başlayıp cumartesi sabah bonus bitmiş site şuan alt yapı ile ilgili sıkıntı yaşıyormuş Canlı destek ile konuştum cuma geceden 12 den sonra üye olan varsa bonus hakkı yok diyor site cuma 12 den önce üye olanlara site kendisi ekleme yapacakmışBonus falan da yok bitmiş bonus hala bonus var diyen varsa sitenin adamıdır
Bn bu forumda Bi tane sağlam deneme paylaşıldığıni görmedim uzun zamandır hep dolandırıldikSite tam bir dolandırıcı ve ayrı zamanda deneme bonusu falanda yok.
Hangisi sağlam site dostumBana geçen ay 100 TL yükledi ler minimum 5 katı maksimum 10 katı çekebilirsiniz dediler 1000 yaptım 4 dk hesabıma geldi birde 2500 yatır 2500 bizden dediler sadece 1.30 oran şartı vardı çevirdim onuda çektim sağlam site
Betonevip dostVbet dinomobet bets10 sağlam banka gibi
BetonevipHangisi sağlam site dostum
Dostum sen paylastiysan lafım sana ben asla çekim yapmadan denemeden bonus paylaşmam üstelik yatirimli olmuş kimse keriz deyil ne olduğu belirsiz sitelere para kaptirsinHangisi sağlam site dostum
karşıyaka ben dostumIzmirin neresinden dost
Sen yanlış biliyon ilki beleş ikinci de sonrakilerde 100 yatırıp çekebiliyonSarti.marti yok. Gelecek bu kupon. Bu gece burdan 200 cekeriz 😂
Dostum ben paylaşmadım daha bonus konusunda sıkıntı yapan bir şirket hayata büyük çekimler ödemez boş site buDostum sen paylastiysan lafım sana ben asla çekim yapmadan denemeden bonus paylaşmam üstelik yatirimli olmuş kimse keriz deyil ne olduğu belirsiz sitelere para kaptirsin
Betonvip açılımı boş site yemci site adam akili Canlı desteği yok daha 3 kuruş ödeme alıp sağlam site demeyinBetonevip
Ağa ben de üye oldum ama canlı destek ayni şekilde bana da denem bonusu yok dedi mail geldi amaaz önce canlı destek bonusların en kısa zamanda ekleneceğini iletti arkadaşlar.