- 250
- 93
- 28
Üzdü bir de 1 haftadır bakımdalar bana SMS bile gelmiyorOlan paramız da gitti
Üzdü bir de 1 haftadır bakımdalar bana SMS bile gelmiyorOlan paramız da gitti
Kanka 3 haftadır bakımda site herşey tamam yok ödeme yapmıyor canlı bağlanmıyorÜzdü bir de 1 haftadır bakımdalar bana SMS bile gelmiyor
Çekim geldi mi gelmediyse ne diyorKanka 3 haftadır bakımda site herşey tamam yok ödeme yapmıyor canlı bağlanmıyor
Yok bana yatırmadılar olan paramda oldum yukarda attım sürekli iptal ettiler bende lisansına kandım valla bekleyen işlem de iptal edildiÇekim yapabilen varmi ben çevrimi tamamladım bakiye direk 500 yaptilar
İlk çekim havale diğer yöntemler iptal oluyor ödeme yaptılarÇekim yapabilen varmi ben çevrimi tamamladım bakiye direk 500 yaptilar
Yok bana yatırmadılar olan paramda oldum yukarda attım sürekli iptal ettiler bende lisansına kandım valla bekleyen işlem de iptal edildi
Bakiyeniz kendileri mi düzelttiYok bana yatırmadılar olan paramda oldum yukarda attım sürekli iptal ettiler bende lisansına kandım valla bekleyen işlem de iptal edildi
Fotoğraf atar mısınİlk çekim havale diğer yöntemler iptal oluyor ödeme yaptılar
Benimkini çekim verildikten sonra düzlemişlerdi ama para yatmadı hâlâBakiyeniz kendileri mi düzeltti
Valla ben onlara dedik payfix verebilirsiniz dendi öyle bir şart yok başkanİlk çekim havale diğer yöntemler iptal oluyor ödeme yaptılar
Çekimin fotosunu atar mısın ona göre yatıralım bizdeİlk çekim havale diğer yöntemler iptal oluyor ödeme yaptılar