- 270
- 76
- 28
Başkan bende 500tl sabitledim 100 yatırdın 500 mü çektinEkli dosyayı görüntüle 358120
Arkadaşlar onaylandı fakat hala banka hesabıma para geçmedi geçince tekrar yazacağım
Başkan bende 500tl sabitledim 100 yatırdın 500 mü çektinEkli dosyayı görüntüle 358120
Arkadaşlar onaylandı fakat hala banka hesabıma para geçmedi geçince tekrar yazacağım
Reis bu kadar oyun var sitede bende mi gariplik var anlamadimOdendi gorseli atsalar bile yatirim yapmayin siteyi resmen 10 yasinda cocuk yapmiş slot saglayicilari var ne bisey resmen 5 tane oyun var sitede baska bisey yok ..
Benimkide onaylandı bakalımEkli dosyayı görüntüle 358120
Knka gönderildi bana bakiye atayımda inanmayanlar olurEkli dosyayı görüntüle 358120
Reis cevrim yaptın mı anabakiyeyiKnka gönderildi bana bakiye atayımda inanmayanlar olur
Yok knka 750 tl yaptım tek zaten çevrim bitti 500tl sabitleniyorzaten 5 katı ben tek maçlarla devam ettim genelde pay fix çekim verdim gönderildi 100tl yatır 500tl beraber 600tl çekReis cevrim yaptın mı anabakiyeyi
Ana bakiye çevrimi yok yaniYok knka 750 tl yaptım tek zaten çevrim bitti 500tl sabitleniyorzaten 5 katı ben tek maçlarla devam ettim genelde pay fix çekim verdim gönderildi 100tl yatır 500tl beraber 600tl çek
Benim kini daha yatirmadilar banka havalesi yaptim 1.30 saat olduKnka gönderildi bana bakiye atayımda inanmayanlar olur
Güncel link nedir dostBenim kini daha yatirmadilar banka havalesi yaptim 1.30 saat oldu
Kral 100 yatırdın Çevrim yaptın mı yoksa yüzü yatırıp direkt mi çektinKnka gönderildi bana bakiye atayımda inanmayanlar olur
Knka 100 yatırdım direk bonus bakiye yle beraber 600 çektim payfixleKral 100 yatırdın Çevrim yaptın mı yoksa yüzü yatırıp direkt mi çektin
Çevrim yok direk çekim talebi verKnka 100 yatırdım direk bonus bakiye yle beraber 600 çektim payfixle
banada yazdi canli 500 litfenn😂😂😂Çevrim yok direk çekim talebi ver
Banka transferi verdiğin için belki gecikme olabiliyor payfik'le çeken direk düşüyor 20 dakika yarım saat maksimumSabah 9 dan beri bi gelemedi giti