Deneme bonusunu çevirdikten sonra 100₺ yatırım yapıp çekim yaptınız mı yatırıyorlar mi parayiDoğru söylüyor bende 250 çektim SS atabilirim 13 dakikada yattı hesabıma
Deneme bonusunu çevirdikten sonra 100₺ yatırım yapıp çekim yaptınız mı yatırıyorlar mi parayiDoğru söylüyor bende 250 çektim SS atabilirim 13 dakikada yattı hesabıma
Çekimde sıkıntı var mı çevrim yaptım yatırım için cekiniyorumDun bence cektim arkadaslar free bonusu
lisansı yok sıtenınÇekimde sıkıntı var mı çevrim yaptım yatırım için cekiniyorum
20 dkda yatirdilar kardesim sikinti yapma hatta cekim yaptiktan sonra aradilarÇekimde sıkıntı var mı çevrim yaptım yatırım için cekiniyorum
Çekimin as atabilirmisiniz20 dkda yatirdilar kardesim sikinti yapma hatta cekim yaptiktan sonra aradilar
az yukarıya baksana birader byreals nickli arkadaş yatırmış ve çekmiş öyle diyor yani onun yalancısıyımBu siteden 100₺ yatırıp çevirdikten sonra çekim yapan var mi
SS atabilirmisiniz sakincasi yoksaDeneme bonusunu çevirdikten sonra 100₺ yatırım yapıp çekim yaptınız mı yatırıyorlar mi parayi
Söyle biz açalım ne farkeder?Size özel bonusum var bi sitw var konuyu nasıl açıdan yardımcı olun konum u aciyim