- 9,934
- 4,561
- 113
Valla bende anlamadım freesinlere eklemiş ben freebet seçtimDost bunlar kafasına goremi veriyor acaba
Valla bende anlamadım freesinlere eklemiş ben freebet seçtimDost bunlar kafasına goremi veriyor acaba
Ev arkadaşım da 1 e gelince attı sitedenBaglandım canlidestege o.c sohbetten de engelledi beyler dikkat edin zaten 500 yap 200 çek ve çevrim şartsız biraz ayikmamiz lazımdı
Bunlar 100 kişide 1 kişiye ekleyecek ve ödeme yapmayacaklar beyler dikkat edin boşa canınız sikilmasinEv arkadaşım da 1 e gelince attı siteden
Beyler ozaman bunlar seçiyor öyle veriyorlar yedirmezler hepimize sansimiz artık ama şartlardan anlamaliydik dertleri uye kasmak yuzde90Ev arkadaşım da 1 e gelince attı siteden
Duygularımızla oynadılar ayıp yaptıklarıBeyler ozaman bunlar seçiyor öyle veriyorlar yedirmezler hepimize sansimiz artık ama şartlardan anlamaliydik dertleri uye kasmak yuzde90
Herkes sistemi çözmüş bugün betcio 100 TL iyilik akımı adi altında 100 TL vermiş bana mailleri kontrol edin derim ben çektim 😀😀Bunlar 100 kişide 1 kişiye ekleyecek ve ödeme yapmayacaklar beyler dikkat edin boşa canınız sikilmasin
Helal sanaHerkes sistemi çözmüş bugün betcio 100 TL iyilik akımı adi altında 100 TL vermiş bana mailleri kontrol edin derim ben çektim 😀😀
Betcio yu kontrol et bugün bana 100 TL iyilik akımı adi altında 100 TL eklemisler çektim ben bak bakalım haftalık 1000 kişiye veriolarmis haber verirsinBeyler alanlar eklendi yazarsa makbule geçer be zor degil
Bana depremden 1 ay sonra ekledilerdi dostHerkes sistemi çözmüş bugün betcio 100 TL iyilik akımı adi altında 100 TL vermiş bana mailleri kontrol edin derim ben çektim 😀😀
Sen de de varsa haber et bakınca 😀😀😀Helal sana
Geçen haftada vipslot eklemiş valla bazen ilaç gibi geliyor bizim ülkemizdeki cemaat tarikatların dan daha faydalilar bu topluma😀😀😀Bana depremden 1 ay sonra ekledilerdi dost