- 191
- 39
- 28
Iptal😂2.5 ust geldi bakalim cevirwbilecekmiyiz
Iptal😂2.5 ust geldi bakalim cevirwbilecekmiyiz
Buraya girmeyiz belki iban verelim gelirse banka üzerinden mesaj atarsınDostlar çekim verdim gelirse haber edicem gelmezsede edicem9Ekli dosyayı görüntüle 391761
Bizim daha 250 siramiz var ne hayallerimiz vardı ama olmayacak bu saatten sonra gelir seninki ilk çekim verenler kazanır böyle sitelerdeYarin sabah gelir herhalde canlıya baglandim çok yoğunluk var gelicektir bekleyiniz diyor
Sağol kanka guzel dileklerin içinBizim daha 250 siramiz var ne hayallerimiz vardı ama olmayacak bu saatten sonra gelir seninki ilk çekim verenler kazanır böyle sitelerde
SEN KRALSINDostlar çekim verdim gelirse haber edicem gelmezsede edicem9Ekli dosyayı görüntüle 391761
Beklemeye gerek yok o zamanDostlar uğraşmayın bosa vermiyolar oclari boşa vaktinizi harcamayin Ekli dosyayı görüntüle 391784Ekli dosyayı görüntüle 391785Ekli dosyayı görüntüle 391786Ekli dosyayı görüntüle 391784Ekli dosyayı görüntüle 391785Ekli dosyayı görüntüle 391786
Görunen köy kilavuz istemez kardo oclari uye kasmak icin milleti kandiriyolarBeklemeye gerek yok o zaman
Şartlardan belliydi zaten bir orospuluk yapcaklari oclarinin dost milletle resmen dassak geciyolarAynen öyle ödeme yapmıyorlar çoklu hesap diyorlar
Merdiven alti cikti oclari fena taklaya geldik @Apo13500 lannsenn bu sitenin adamimisin konuyu acmanla gorunmemen bir oldu he???Bencede zaten sırayı durdurdular birazdan bitti derler yada komple gider
kanka sana yine iyi davranmışlar oynamışın oyunu çekim vermişin bana 1.sıradayken banladılar siteden boşuna beklemeyin jfnbdsajkflşlasdgbasdjkgaMerdiven alti cikti oclari fena taklaya geldik @Apo13500 lannsenn bu sitenin adamimisin konuyu acmanla gorunmemen bir oldu he???