- 16,721
- 11,761
- 113
ulan aga aglancak halimize gülüyoruz bekanka sana yine iyi davranmışlar oynamışın oyunu çekim vermişin bana 1.sıradayken banladılar siteden boşuna beklemeyin jfnbdsajkflşlasdgbasdjkga
ulan aga aglancak halimize gülüyoruz bekanka sana yine iyi davranmışlar oynamışın oyunu çekim vermişin bana 1.sıradayken banladılar siteden boşuna beklemeyin jfnbdsajkflşlasdgbasdjkga
O neyki benim 634 sira var dsha demin baktim sira azalicagina yükselmiş 640 olmuşValla allah sabir versin sabaha karsi anca sira gelie heralde 😆
@arda155 dost bekleme coklu ip bahane edip vermiyor vaktini bu oclarina eba etme lisansida yokmus zatenO neyki benim 634 sira var dsha demin baktim sira azalicagina yükselmiş 640 olmuş
Şerefsizler yaBoşa beklemeyin çoklu ip bahane edip vermiyorlar dostlar bilginize....
Aynen öyle fena uye kasdilar seref yoksunlari canlı destegin içinden gecdim düşmana söylenmiycek kelimeler yediler bende doymuslardir kahpelerAdamlar istediklerini aldılar 1 milyon kişi kastılar ne işe yarar bilmemde Türkiyenin 3/2 kayıt olusturdu
allah versin belanizi oclari ahhaahjhajBoşa beklemeyin çoklu ip bahane edip vermiyorlar dostlar bilginize....
Aynen oyleYa spin alın keyfine oynayın. Bunlar kolay kolay vermez para. Çakal olmuş hepsi
Kime sinirlendin kankaKONUYU AÇAN KARDEŞ @Apo13500 SITENIN ADAMI DEGILSE BENDE BASKA BIRSEY DEMİYORUM BUKADAR NETYA
1 saatte 30 kişiyi geçmişim sırada önümde 903 kişi var talep sorgusu şeklindeUyemi kasdi şimdi bu oclari fena taklaya geldik beyler çok fena hemde
Sen delimisin kanka kendi mesajına cevap veriyon 😂Kime sinirlendin kanka
Sinirden kendi kendini yiyecek şimdiSen delimisin kanka kendi mesajına cevap veriyon 😂