- 354
- 187
- 43
Sonra bu adam buraya gelip site dolandırıcı ödeme yapmıyor diyor bu arada ben bonus aldım çektim site ödeme yapıyor dikkatli oynayın beylerkardeşim niye 3 hesaptan açıyorsun 1 neyine yetmiyor ben 1294 sıradayım amk
Sonra bu adam buraya gelip site dolandırıcı ödeme yapmıyor diyor bu arada ben bonus aldım çektim site ödeme yapıyor dikkatli oynayın beylerkardeşim niye 3 hesaptan açıyorsun 1 neyine yetmiyor ben 1294 sıradayım amk
Aga ne kadar vakitte eklediSite ödüyor dostlar spinden 67 TL çıktı 5 dk da 560 küsür yaptım sonra canlıya yazdım 68 TL daha çevrim yapın dedi yaptım bakiyem 510 felan kaldı 200 çekim verdim 15 20 dk da ödediler
Ya kardeşim sana kurada çıkmış seçiyorlar 500 kişi varsa 100 kişiye ödeme yapiyolar merdiven altı site millete umut verdirtmeSite ödüyor dostlar spinden 67 TL çıktı 5 dk da 560 küsür yaptım sonra canlıya yazdım 68 TL daha çevrim yapın dedi yaptım bakiyem 510 felan kaldı 200 çekim verdim 15 20 dk da ödediler
Eşşek çok burda dost dünden beri götümüzü yirtiyoruz vermiyorlar diye hala sıraya giriyolar boşdan yereHalâ niye bekliyorsunuz ki sitenin foyasi çıktı ortaya hatta site de lisans bile yok
Önce kazan çek sonra paylaşırsın bı bitmediniz böyle saçma syleri bulup bulup geliyorsunuzhttps://cashcomeniy.buzz/60288407524302 Arkadaşlar video izle görev yap para kazan