Böyle kişiye özel muamele eden sitelerden oldum olası gıcık almışımdır. Site dediğin holigan gibi olur. Tüm üyeleri kucaklayacak. Bunlar başka sitelerde yüklü kaybı olan oyuncuların bilgikerini para karşılığı satın alıp, Kendi sitelerinde kayıp yaşamasını isteyen siteler. Bu site de sağlam değil bilginiz olsun.5-6 ay oncede 200 vermişlerdi 1000 yapmıstım bi ara 300 tl yatırmıstım simdide 400 veriolar dyr bakalım 200 verdiler alla alla burdan oynamamı istiolar herhal
hacı dırek msj cıkıyor zatencanlıya yazdınmı
BitmisÜye olunca otomatik ekleniyor. Site 5 dk önce açıldı dolayısıyla pek bir bilgim yok. 15 TL nakit ekleniyor yatırım şartı yok çevrimi yok. Minimum 100 max 200 çekiliyormuş. Herkese bol şanslar
https://www.betpital1.com/#/tr/
bende birşey çıkmadı aksine eklenecek diye görünüyor bekliyorum canlıya yazıcamhacı dırek msj cıkıyor zaten
tebrikler hemşerimOdediler 200 valla 0 ken 200 cektim o 200 de 1000 yaptim baska sitede tertemiz
Yazdım bitti dedi banacanlıya yazdınmı
ödemediler mi daha kanka imparatora 200 patlatmıslarDün geceden beri bekliyorum daha yellerindenim ödeme tuhaff
gönderdik dedi bende gelmedi dedim papara son iki sayfa işlemin videosunu istedilerödemediler mi daha kanka imparatora 200 patlatmıslar
ketenpereye getirdiler İsmetimigönderdik dedi bende gelmedi dedim papara son iki sayfa işlemin videosunu istediler
göndderdim bende bakalım
la hiç deme ağa şansmı var kiketenpereye getirdiler İsmetimi
200ü gönderip 100liraya dümen yapmalarıda ilginçla hiç deme ağa şansmı var ki
la ne bilim ağa anlamadım gönderdik dediler bende almadım dedim gelmedi dedim eran görüntüsü attım video istediler onuda attım email bakıyoar dur bakalım200ü gönderip 100liraya dümen yapmalarıda ilginç