- 78
- 5
- 18
Parayi gonderdiler 100 tlEee ne oldu?
Parayi gonderdiler 100 tlEee ne oldu?
Belge gönderdin mi
Yok belge falan istemediler 10 dakikada yattiBelge gönderdin mi
Bende sabah 10:30 da verdim kullanıcı adımı 13:00 itibariyle demişlerdi baktım yok az önce bağlan sordum 11:00 a kadar talep oluşturan üyelerin Bonusları 15:00 a kadar yüklenecek dedi tasakmı geciyonuz siz diyecektim ki bian düşündüm adamlar para çekmiş belki verirler biraz daha beklemek daha mantıklı geldiforumdaşlardan özür dileyerek ağzımı bozuyorum. bu orospu evlatlarına sorup freebet varsa üye olucam dedim. evet var dediler sabah da 10 çeyrek civarı talep oluşturdum. saat 13e kadar yüklenecek dediler. şimdi cevap vermiyorlar verseler de yok adınızı yazılmamış yok bitti diyecekler. ben tekrardan özür dileyerek. bunların avratlarını sikeyim diyorum. iyi forumlar cümleten
Kardeş bende 10:15 de verdim yatirmislarBende sabah 10:30 da verdim kullanıcı adımı 13:00 itibariyle demişlerdi baktım yok az önce bağlan sordum 11:00 a kadar talep oluşturan üyelerin Bonusları 15:00 a kadar yüklenecek dedi tasakmı geciyonuz siz diyecektim ki bian düşündüm adamlar para çekmiş belki verirler biraz daha beklemek daha mantıklı geldi
Bende hala yokKardeş bende 10:15 de verdim yatirmislar
Karfeşim gir bidaha canlıya ben saatinde yazdım bonusumu tanımlayın de tanımlar ben şimdi aldımbonus sona erdi diyip vermiyo üye olmayın olmayan varsa