- 438
- 52
- 28
SAHTEKARLAR SAAT 2 DE BAĞLANDINM YARINM SAAT SONRA VERCEZ DEDİ SONRA SAAT 18 BONUS BİTTİ DİYO BUNLAR BONUS VERMİYO ÖDEME HİÇ YAPMAZ
Balon yaşın dogruysa yaşınin adami degilsin konuşmalarında boş balon gibi adamlar bugun bana verdi arkadas aksam uye oldu yarin sabah 10 dan 18 arası bağlanin yine verilcek dediler sabret alirsin yirtma kendinibizde boşuna üye olmak zorunda değiliz insan istedik zamanında yarınm saat sonra hesapta dedi saat 18 bonus bitti dedi amaçları üye kasmak insanları bonus var deip yalan söylüyrlar seninde sitenin adanmı olduğu n belli yalak
kullanıcı adım edadu27 üyelik deneme bonusİşlem yoğunluğu sebebiyle bu alandan bonus talebinde bulunmanızdan 30dk içersinde bonusunuz hesabınıza aktarılacaktır.
Almış olduğunuz bonusu kombine olarak 1.80 orandan 1 kere riske etmeniz yeterlidir .
Herhangi bir yatırım şartı bulunmamaktadır .
Anlayışınız için teşekkürler .
KOL SAATİ VERİRLERBalon yaşın dogruysa yaşınin adami degilsin konuşmalarında boş balon gibi adamlar bugun bana verdi arkadas aksam uye oldu yarin sabah 10 dan 18 arası bağlanin yine verilcek dediler sabret alirsin yirtma kendini
Sabah 10 akşam 6 arası diyo bizekardeş ben simdi baglandım aldım aq bonus
Len seni kandırıolar üye yapıyolar aldınmı üçün birini ahhahaArkadasım ben site yetkilisi olsam senin hesabı kapatırım bonus filan vermem ayıp yaptıgın biraz onların yerine koy kendini hediye veriyorlar ne yatırım ne cevrim istiyorlar insaf biraz ya
Eee ne oldu?Çekim talebi verdim arkadaslar yatarsa haber ederim