- 1,311
- 2,307
- 113
site ava cıkmıs bilginiz olsun canlı ölü50+5 fs 55 fs yani direk çekilebilirmis ben 500 olunca verdim çekimi aninda geldi
Ekli dosyayı görüntüle 564177
site ava cıkmıs bilginiz olsun canlı ölü50+5 fs 55 fs yani direk çekilebilirmis ben 500 olunca verdim çekimi aninda geldi
Bune lan 5 spin versi kfjeowbdvs50+5 fs 55 fs yani direk çekilebilirmis ben 500 olunca verdim çekimi aninda geldi
Böyle oğlanların lafına bakıp üye oluyoruz işte kimse üye olmasın 55 değil 5 frespn 1 tl den
üye olmadan destege yazayım dedım girişte 5 kişi vardı 3 sanıye de gectı yarım saatttır 1 kişi gecmıyor site ava çıkmıs uye olmayın arkadaslarBöyle oğlanların lafına bakıp üye oluyoruz işte kimse üye olmasın 55 değil 5 frespn 1 tl den
Hangi oyunda geçerli
Sana spin ne zaman eklendi çok bekleyecekmiyizBetrari giris için tıklayın.
Betrari100.com
Site yeni cekim 5dkda geldi. 55fs veriyor çevrim yok. Kural yok. 300.000 tl ye kadar cekebiliyormussunuz. Hesap doğrulaması yapmak zorunlu mail onayı ve sms. Ardından tanımlanıyor. 500 oldu cektim ben direk
Destek çalışma bile çalışmıyor burada senden başka 1 kişi desin 55 frespin aldı özür dilicem senden ama ne promosyonlarda nede sitede böyle bir bonus yok 5 frespin var sadeceSizi düşünüp paylaşanda kabahat. Desteğe yazmaktan bu kadar aciz olmayın.
Daha 24 saat olmadı dünkü kazançları naptın reis 5 spin peşine düşmüşsünSana spin ne zaman eklendi çok bekleyecekmiyiz
Onu da vermedi agaDestek çalışma bile çalışmıyor burada senden başka 1 kişi desin 55 frespin aldı özür dilicem senden ama ne promosyonlarda nede sitede böyle bir bonus yok 5 frespin var sadece
Reis para duruyor hala ben burda zaman geçiriyorum totalde 300k kazandım 140 pic ettik 3 tane telefon aldım borçları ödedim gariban sevindirdim yedim içtimDaha 24 saat olmadı dünkü kazançları naptın reis 5 spin peşine düşmüşsün
Hala var alacağımReis para duruyor hala ben burda zaman geçiriyorum totalde 300k kazandım 140 pic ettik 3 tane telefon aldım borçları ödedim gariban sevindirdim yedim içtim
Allah daha çok versin de değişik olayReis para duruyor hala ben burda zaman geçiriyorum totalde 300k kazandım 140 pic ettik 3 tane telefon aldım borçları ödedim gariban sevindirdim yedim içtim
Sana spin ne zaman eklendi çok bekleyecekmiyiz