- 1,311
- 2,307
- 113
yarım saattır 1 kişi gitmiyor . olmuyorum uye aga. zaten 10 fresıpın 6 lirayı gecırsın agırrımDestek siteyi bıraktı kaçtı üye olmayın 😀
yarım saattır 1 kişi gitmiyor . olmuyorum uye aga. zaten 10 fresıpın 6 lirayı gecırsın agırrımDestek siteyi bıraktı kaçtı üye olmayın 😀
çok vermis6TEL ve mail onayı yaptım 5+5 10 spn verdi çok bonkor site
Ss?90k çekim verildi
Hahahaah korktu aq bi anda zombi gibi saldirdikDestek siteyi bıraktı kaçtı üye olmayın 😀
Millet bonus yok diye bağırıyor sen 90 k dan bahsediyosun site elemanisin barız belli90k çekim verildi
Bonusu biz mi aktif ediyor onlar mi veriyor boşa üye oldum tuhDandik site sıra bile ilerlemiyor utanmadan 5 fre nedir mg
34k bana göndersene ayın 1 i doğum günüm hediye olarak bende sana Rihanna'nın çıplak resimlerini atarım 😁90k çekim verildi
Ksosbsksk kardeş adam makara yapiyorMillet bonus yok diye bağırıyor sen 90 k dan bahsediyosun site elemanisin barız belli
Rihannanin resimlerinin linki gelir mi34k bana göndersene ayın 1 i doğum günüm hediye olarak bende sana Rihanna'nın çıplak resimlerini atarım 😁
Alt f4 at düzelirArkadaşlar konudan bağımsız bişey sorucam e postayı onaylamak için kod istiyorum e postaya girip kodu alıp tekrar siteye gelene kadar sayfa kendi kendine yenileniyor tekrar kod isteyince yeni kod gonderiuo ilk kodu kabul etmiyor böyle bir kısır döngü var Chrome dan mi kaynaklı acaba
DedeALAN ARKADASLAR HANGİ OYUNDA GECERLİ Bİ YAZSANİZA ALLLAH ASKİNA YA
Orda çıkıyor doğrulama yapınca 5 fresipnBonusu biz mi aktif ediyor onlar mi veriyor boşa üye oldum tuh
Aynen chromu güncelleArkadaşlar konudan bağımsız bişey sorucam e postayı onaylamak için kod istiyorum e postaya girip kodu alıp tekrar siteye gelene kadar sayfa kendi kendine yenileniyor tekrar kod isteyince yeni kod gonderiuo ilk kodu kabul etmiyor böyle bir kısır döngü var Chrome dan mi kaynaklı acaba
Gates diyor yaALAN ARKADASLAR HANGİ OYUNDA GECERLİ Bİ YAZSANİZA ALLLAH ASKİNA YA
Bende çıkmadı 5 spine oyuna girerdim agabenOrda çıkıyor doğrulama yapınca 5 fresipn