- 1,718
- 582
- 113
Geceden beri eklenen spinden babayı aldım çekim yapanların umarım parasını gönderir karaktersiz site
Canli destek mi soylediBitmiş
Evet dostum. Boşuna üye oldukCanli destek mi soyledi
Bnm odemen geldi 3184 5 saate geldiGeceden beri eklenen spinden babayı aldım çekim yapanların umarım parasını gönderir karaktersiz site
55 spinde nasıl 3k para yaptın anlamıyorum bu nasil şanstır ben 5 tl den farm atiyom 300 tl ödüyorBnm odemen geldi 3184 5 saate geldi
Afiyet olsun kardeşim git 1 paket sigara al 1 tanede çay iç kumar oynamaÖdeme geldi beyler
3klenmiyorBetrari giris için tıklayın.
Betrari100.com
Site yeni cekim 5dkda geldi. 55fs veriyor çevrim yok. Kural yok. 300.000 tl ye kadar cekebiliyormussunuz. Hesap doğrulaması yapmak zorunlu mail onayı ve sms. Ardından tanımlanıyor. 500 oldu cektim ben direk
Talebinizi ilettik gün içinde eklenecek dedi bakalımCanli destek mi soyledi
Knk arada kontrol et gelmiştir bi birde hesap onayı yap ödeme alamazsinTalebinizi ilettik gün içinde eklenecek dedi bakalım
Henuz eklenen birşey yok eklenirse ve yüksek kazanç sağlarsam hesap onayı yaparım anca 3-5 kuruş içinde onay yapılmazKnk arada kontrol et gelmiştir bi birde hesap onayı yap ödeme alamazsin
Hesap onayı yapmadan ödemiyor20k çekim verdim paylaşan arkadaş teşekkür ederim max win verdi
Ben gönderdim çekim odendiÇekim alanlar kimlik fotoğrafı gönderdimi
Gün içinde eklenecek diyor bi sik eklemiyorCanlı desteğe diycem ben dün gece üye oldum destek kapalı olduğu için bonus alamadım dicem eklerse ekler eklemezse yapacak bisey yok
bende gönderdim ne kadar sürede doğrulandı hesabın reisBen gönderdim çekim odendi
Kimlik attım benHesap doğrulamada hangi belgeleri yollsdiniz