HAYIRLI OLSUN1 saat sürede ödediler hiç ümidim yoktu
HAYIRLI OLSUN1 saat sürede ödediler hiç ümidim yoktu
bşraz bekledim eklendieklenmedi
Deneme bonusu yok dedibşraz bekledim eklendi
ben betarire den bahsetmiyom tokatöı site betrari banada eklemediDeneme bonusu yok dedi
hemen düşer o bekle birazdankanka musitcan kazandı 50tllik kaö para verir buna hiç bilmiyorum bunları
Ekli dosyayı görüntüle 564557
fena para verir hekanka musitcan kazandı 50tllik kaö para verir buna hiç bilmiyorum bunları
150 bsassaydın agakanka musitcan kazandı 50tllik kaö para verir buna hiç bilmiyorum bunları
kankam son amda bastım buna zaten ama teşekkğr ederim vallahi 5kuruş param yoktu 545 tl çekcekmşmdi150 bsassaydın aga
tebrikler aga bende çektim para o yüzden payylaşayım dedim hayırlı olsnkankam son amda bastım buna zaten ama teşekkğr ederim vallahi 5kuruş param yoktu 545 tl çekcekmşmdi
Dost adamlara haksızlık ettik benim 500 gelmisBende finansta gözüküyor ama 9 saat oldu gelen giden yok
Betrari giris için tıklayın.
Betrari100.com
Site yeni cekim 5dkda geldi. 55fs veriyor çevrim yok. Kural yok. 300.000 tl ye kadar cekebiliyormussunuz. Hesap doğrulaması yapmak zorunlu mail onayı ve sms. Ardından tanımlanıyor. 500 oldu cektim ben direk
Kfoof90k çekim verildi
Küfür edersen çıkar tabiiEkli dosyayı görüntüle 565039Dolandırıcı bra bunlar inanmayın forumdaki kişilere sohbetten çıktı