- 1,268
- 212
- 63
Bende yaptım eklenmedi hala
Şuan 3 se ben senin onundeyim 2 benimki 😁Canlı da sıra bekleyen varsa beklemesin önümde 5 kişi vardı 30 dakkada 3 e düştü anca 😂
Finans geçmişinde gözüküyor mu5 fs ile 10 tl kazandım sonra çevirirken taç geldi ona 6x attı 50 tl çekim verdim şimdi 😂
Peheee 😂😂 işimiz var deseneCanlı da sıra bekleyen varsa beklemesin önümde 5 kişi vardı 30 dakkada 3 e düştü anca 😂
Allah icin bilgi verin yarin ise gidecem abi yaŞuan 3 se ben senin onundeyim 2 benimki 😁
Bende de gözükmüyor 1225 tl çekim verdim5 spin eklendi bana 300 yaptım çekim verdim finans geçmişinde gözükmüyor gelirse yazarım dostlar
Nerden alacammmBetrari giris için tıklayın.
Betrari100.com
Site yeni cekim 5dkda geldi. 55fs veriyor çevrim yok. Kural yok. 300.000 tl ye kadar cekebiliyormussunuz. Hesap doğrulaması yapmak zorunlu mail onayı ve sms. Ardından tanımlanıyor. 500 oldu cektim ben direk
Dost pek ümidim yok ama bakalım gelirse yazarımBende de gözükmüyor 1225 tl çekim verdim
YokFinans geçmişinde gözüküyor mu
Abi SiE Nasil Verdi Bize Niye Bisey Yuklenmedi 1 saatir canli destege baglanamaiyoruz daha 50 kisi var onunde nasil size verdiler anlamadim kiDost pek ümidim yok ama bakalım gelirse yazarım