Benim de parayı vermiyoSistemde güncelleme olduğundan bonus yüklemeniz yarın sabahı bulabilir efendim. iyi geceler dileriz.
Anlık bilgi bu şekilde beyler bayanlar
Benim de parayı vermiyoSistemde güncelleme olduğundan bonus yüklemeniz yarın sabahı bulabilir efendim. iyi geceler dileriz.
Anlık bilgi bu şekilde beyler bayanlar
Kolpa site gibi zaten deBenim de parayı vermiyo
Güncellenir o sayfayı yenileAbi 55spin 134lira verdi candy bonanza ya girdim 12tldennfreespin yakaladım 10frespin son frespindee bidaha yakaladım 1.600lira verdi bakiye hale 134lira gosteriyo anlamadım nasıl iş bu
Abi 55spin 134lira verdi candy bonanza ya girdim 12tldennfreespin yakaladım 10frespin son frespindee bidaha yakaladım 1.600lira verdi bakiye hale 134lira gosteriyo anlamadım nasıl iş bu
Yok abi gecmedi yeniledim verileri temizledim ayni valla yazıkGüncellenir o sayfayı yenile
Olmayın abi 1.600lira oyun veriyi bakiyemi geçmedi canlı destltek sıraya gir lme hesabını meil onayla telefonu onayla ototlmatik ekleniyo canlıyı beklemeDestek cevap vermiyor ben alamadim sen nasil aldin kanka
Dostlar çekim talebi veripte çekemeyenler varsa hesap onayını yapmaları gerekiyor profil hesap doğrulaması t.c kimlik on arka istiyor bilginizeNekadsr küfür etsem az
Bonus yüklenmediki çekin yapalimDostlar çekim talebi veripte çekemeyenler varsa hesap onayını yapmaları gerekiyor profil hesap doğrulaması t.c kimlik on arka istiyor bilginize
Belgeleri yükledim hesap onaylanmadıDostlar çekim talebi veripte çekemeyenler varsa hesap onayını yapmaları gerekiyor profil hesap doğrulaması t.c kimlik on arka istiyor bilginize
DddVerirse iyi
cukkayi spinde ezmis canli destek demekkiÇekim gelmedi dün akşamdan beri finansal bölümünde de gözükmüyor
Ben canlı destekten onaylattım biraz önce öyle gönderdilerÇekim gelmedi dün akşamdan beri finansal bölümünde de gözükmüyor