- 11,654
- 3,679
- 113
Yav neyse. Canlı kopyala-yapıştır mesajda 3 dedi + freebet 3. maçı ekleyince aktif oldu. Yanlışlık surumu yoktu muhtemelen. Bilseydim sorardım tabii.
Yav neyse. Canlı kopyala-yapıştır mesajda 3 dedi + freebet 3. maçı ekleyince aktif oldu. Yanlışlık surumu yoktu muhtemelen. Bilseydim sorardım tabii.
Ule biz 24 saattir baglanamiom siteye..neyse gari hele sen bi dene gonderilese bende seni denerimHe ya cekim
He ya cekim veresim geldi öylesine bakiyim oduyorlarmi odemiyorlarmi diye kontrol ediyim dedim
Ilk cekim banka havalesi .. buna ozel degil normal yatirsanda ilk cekim havale ile ..ya beyler benim banka hesabı blokeli napıcaz şimdi canlıya bağlanamıyorum.papara ile çeksek olmaz mı
Bende sirf bu yuzden bazi sitelere kardrismin adina uye oluyorum.baska caresi yok o isincanlıya bağlanabilsem sorucam belge isterse belge de gönderirirz. ya bu sitelerdeki ilk çekim havale mantığı ne ya
2.00orandan min 2 macarkadaşlar baktım paylaşan varmı diye yok bonusun şartları ne yazana şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun gardaşımCekimime izin verildi 10 tl.de bakiyem vardi sifirlanmis o bakiye..
@reAper192
Ekli dosyayı görüntüle 43208
İyi alırım 10 telesiniCekimime izin verildi 10 tl.de bakiyem vardi sifirlanmis o bakiye..
@reAper192
Ekli dosyayı görüntüle 43208
2 mac oynayinca cikmadimi freebet .. 3 mac oynamissin.Buda benim kupon gardaş olurum bişeyler @turanakca
İyi alırım 10 telesini
Mioveni maci tehlikeli umarim atar ilk yari.Buda benim kupon gardaş olurum bişeyler @turanakca
Yok gardaş 3 maça çıkarmışlar 2 maçta çıkmadı denemedim varmı geliri2 mac oynayinca cikmadimi freebet .. 3 mac oynamissin.
Eyvallah gardaş atar inşallahMioveni maci tehlikeli umarim atar ilk yari.