- 2,460
- 2,148
- 113
Ben sanslilardanim o zamanYok gardaş 3 maça çıkarmışlar 2 maçta çıkmadı denemedim varmı geliri
Mioveni maci haric evet iyi ..ilk yari umarim atar mioveni
Ben sanslilardanim o zamanYok gardaş 3 maça çıkarmışlar 2 maçta çıkmadı denemedim varmı geliri
teşkkür dostım2.00orandan min 2 mac
3 maça cikarmislar ama kusurabakma sabah 2 mac idi ..Su anda olmuyormuş min 3 mac.teşkkür dostım
Mc.alger macina kaldin sadece 2 gol atar bence ..Şuraya bak bizim takım gol atıyor iptal oluyor yav
İnşallah atar gardaş bakalım istatistiklere göre atması lazım senin çekim geldimiMc.alger macina kaldin sadece 2 gol atar bence ..
Gelmedi henuz izin verildide bekliyor az once kontrol ettigimdeİnşallah atar gardaş bakalım istatistiklere göre atması lazım senin çekim geldimi
Maç çok zora girdi gardaş gelmicek herhaldeGelmedi henuz izin verildide bekliyor az once kontrol ettigimde
Deplasman gol atti ev cevap verirse 5 dakaika icinde 2 yide atar.Maç çok zora girdi gardaş gelmicek herhalde
2 yide yedi yattı kupon gardaş napalmDeplasman gol atti ev cevap verirse 5 dakaika icinde 2 yide atar.
Deplasmanin 2 gol atmasi enterasan yani o macta onumuzdeki kuponlara bakacagi, artik ..2 yide yedi yattı kupon gardaş napalm
Güzel şike oldu valla bravoDeplasmanin 2 gol atmasi enterasan yani o macta onumuzdeki kuponlara bakacagi, artik ..
tuttur 3 tl promokod buyuk harflerle : TUTTUR yaz aninda 3 tl hesabinda diledigince kupon yap
sordum.ögrendim.yatirim şarti yoktur.BU GÜN ÜYE OLAN HERKESE 10TL DENEME BONUSU BIZDEN, KAZANMAK SIZDEN. 1 TL PAPARA ALT YATIRIM www.betrekabet43.com
Bu sms bugun geldi.Geçen gün almamistim.10 tl bonusu ekledi.10 kat çevrim yaziyor.gerisini soramadim
bonus değil de yatirim yaptigim bir sitede olsa 29.0 orana yüklenirdim.