Yedi mi ben farmdan spin sakladım onu dediyse benimkini kesin yer ama yüz lira bulamadımarkadaşlar uzun uğraşlar sonucu spin saklayıp 3 k çekim yaptım siteden bilginiz olsun önce 50 yatırıp 300 çektim sonra 150 yatırıp 3000 çektim
Yedi mi ben farmdan spin sakladım onu dediyse benimkini kesin yer ama yüz lira bulamadımarkadaşlar uzun uğraşlar sonucu spin saklayıp 3 k çekim yaptım siteden bilginiz olsun önce 50 yatırıp 300 çektim sonra 150 yatırıp 3000 çektim
Cevap bile vermiyorlarUzak durun bu kolapci dolandırıcı o cocuklarindan
1 saatten fazladır canlı destekte bekliyorum bana cevap vermiyorlar bileUzak durun bu kolapci dolandırıcı o cocuklarindan
Git ekmek al deseler iki dakika fırının önünde beklemezsin1 saatten fazladır canlı destekte bekliyorum bana cevap vermiyorlar bile
O kulaklar ney çanak anten gibi
Olursa fs sakla poker var sitede aktarırsın hadi iyisin kral ayak ustu bi taktik daha verdim sanaArkada açık ya bi yandan işlerime bakıyorum arada canlı desteğe bakıyorum hiç cevap yok
@Emrah1313 bak gör analar ne yigitler doguruyor. Sende 100ü 101 yapamiyondün sigara param yoktu bugün bu siteden 3k çektim betcioya attım 40 k çektim şansa bak
Arabama çok masraf ettim bugün dayı tertemiz 11k girdi valla. İki üç gün sonra yeni bir hat alıp multi hesaba geçmem lazım masrafı çıkaralım yoksa gitti lahmacun fırını amüniyümmOlursa fs sakla poker var sitede aktarırsın hadi iyisin kral ayak ustu bi taktik daha verdim sana
Gec kaldin millet multiyle dünyaları çekti dayıArabama çok masraf ettim bugün dayı tertemiz 11k girdi valla. İki üç gün sonra yeni bir hat alıp multi hesaba geçmem lazım masrafı çıkaralım yoksa gitti lahmacun fırını amüniyümm
Nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç kalınmamış demektir moruk. Multinin siftahını Portobet te açacazGec kaldin millet multiyle dünyaları çekti dayı
Kısaltarak bile Argo kullanmazsan sevinirim dostumGit ekmek al deseler iki dakika fırının önünde beklemezsin