- 7,323
- 4,686
- 113
On dakkada bir benim kül tabağını boşaltıyor kahveci pis pis bakıyor aq Bi dahakine küllüğü kafama vuracakNefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç kalınmamış demektir moruk. Multinin siftahını Portobet te açacaz
On dakkada bir benim kül tabağını boşaltıyor kahveci pis pis bakıyor aq Bi dahakine küllüğü kafama vuracakNefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç kalınmamış demektir moruk. Multinin siftahını Portobet te açacaz
Her yorumunda argo var dostumO kulaklar ney çanak anten gibi
Tamamdır reis bugün angaryadan 11 k arabaya masraf edince ayarlarım bozuldu kusura bakmaKısaltarak bile Argo kullanmazsan sevinirim dostum
Sa dostum kırmızı renkle nasıl yazı yazıliyorHer yorumunda argo var dostum
bu konuda seni tekrar uyarmak istemiyorum
öğrenmene gerek yok dostumSa dostum kırmızı renkle nasıl yazı yazıliyor
@Penguen0 kral geldi valla banlanacaz şimdi az kaldı. O yüzden molaOn dakkada bir benim kül tabağını boşaltıyor kahveci pis pis bakıyor aq Bi dahakine küllüğü kafama vuracak
tamam kanka hayırlı işler kolay gelsinöğrenmene gerek yok dostum
üyelerin renkli yazması hoş olmuyor
Kırmızı kalem ile yazılıyor dostum okul okumadın mıSa dostum kırmızı renkle nasıl yazı yazıliyor
Tebeşir mi 😄Kırmızı kalem ile yazılıyor dostum okul okumadın mı
Beni polemiğe çekme çeto yüküm ağırTebeşir mi 😄
Evet siteye kizanlarin intikamı alındı. Spin saklayıp 7 k çekim yapıldı 😁
Payfix. Önce payfix verdim iptal oldu. Sonra havale ve papara iptal en sonunda tekrar payfix verdim yolladılarHangi yöntem ile çekim yaptın ?
Bilgi için teşekkür ederim , bol kazançlar.Payfix. Önce payfix verdim iptal oldu. Sonra havale ve papara iptal en sonunda tekrar payfix verdim yolladılar
Ortalama ne kadar sürdü çekim benim1 saat sonra iptal oldu havale tekrar papara denedim bekliyorPayfix. Önce payfix verdim iptal oldu. Sonra havale ve papara iptal en sonunda tekrar payfix verdim yolladılar
DDLDÖSSÖSMMNSMDMAÖÖAÖQMQÖAÖÖQÖAÖAAÖAO kulaklar ney çanak anten gibi