- 948
- 461
- 63
Dostum bende 100 yatirdim cekim engeli ayni. Nasil kaldiriyorlar engeli canli ölü250yi cektim hemen odediler bu seferde anaparam 100u 50 yaptılar bunlar tam o çocuğu
Dostum bende 100 yatirdim cekim engeli ayni. Nasil kaldiriyorlar engeli canli ölü250yi cektim hemen odediler bu seferde anaparam 100u 50 yaptılar bunlar tam o çocuğu
maile gelen dogrulamayı yapacaksınDostum bende 100 yatirdim cekim engeli ayni. Nasil kaldiriyorlar engeli canli ölü
Yaptım coktan ayni durummaile gelen dogrulamayı yapacaksın
Şartı ne kanka çekim SLOT77 aldıkmaile gelen dogrulamayı yapacaksın
Benim evrakları kabul etmedi eski diye bende big bass da farm yaptım spine girince çıktım bakiyeyi bitirdim yüz yatırıp deneyecemŞartı ne kanka çekim SLOT77 aldık
zar zor 350 kurtardık...ula kendi paramı yatırdım ona bile red veriyo 300 çekebilirsin diyo bunlar ne mal adamlar yaw
VBET JOJOBET HOLİGANBETBeyler dinamobete oynarım yillardir kazanamadim pek bana dinamo gibi sağlam bir site önerebilir misiniz
50 yatırdım 300 çektirdi saniyede ödedifreespin kazancını spor alanında 770 yaptım 50 yatırsam çekim versem öder mi
Kimlik istedi mi50 yatırdım 300 çektirdi saniyede ödedi
kingbetting - betoffice - betyap - casibom - atlasbet - kazandraBeyler dinamobete oynarım yillardir kazanamadim pek bana dinamo gibi sağlam bir site önerebilir misiniz
elma sirkesi iyidirKumarın amacı sirkelemek aptal olmayın
Dostum canlı desteğe ısrarla yaz. Bende yatırdım önce yatırım yok dedi SS attım yatırımın çekim engelini kaldırdıPara yatırdım doğrulama yaptım mail onayladim çekim veremiyorum neden