- 2,914
- 1,018
- 113
Ulan boşuna 800 yapmışım 500 yap çekmiş 😁
İnşallah gönderirler
İnşallah gönderirler
Çekim yapabildin mi ? Herhangi bir hata verdi mi site çekim esnasında ?Ulan boşuna 800 yapmışım 500 yap çekmiş 😁
İnşallah gönderirler
Beklemede
Hala işleme almadılar sanırım ?Hayır hala beklemede
Bende 9k çekim verdim iki saat oldu bekliyor ne kadar zamanda geldi 3karkadaşlar uzun uğraşlar sonucu spin saklayıp 3 k çekim yaptım siteden bilginiz olsun önce 50 yatırıp 300 çektim sonra 150 yatırıp 3000 çektim
Ne kadar sürede geldi bende 9k talep verdim iki saat oldu bekliyorEvet siteye kizanlarin intikamı alındı. Spin saklayıp 7 k çekim yapıldı 😁
SLOT77 ile dene bro bu kod şuan aktifPromokod artık geçerli değildir diyor beyler bilginize sunarım
Reis çevrim şartı bilgin varmı canlı desteğe baglandım cevap vermeden 7 kişi birbirine aktardı hiçbiri cevap vermiyorSLOT77 ile dene bro bu kod şuan aktif
Bunu denedim oldu teşekkürler ama şartları yok nerde yazıyorSLOT77 ile dene bro bu kod şuan aktif
Yeni deneme bonus kodu SLOT77'yi kullanarak Gate of Olympus oyununda 50 bedava dönüşün keyfini çıkarabilirsiniz. Bu bonus ile maksimum 250 TL’ye kadar çekim yapabilirsiniz. Önceki bonus kodu SLOT99'un deneme süresinin sona erdiğini lütfen unutmayın. Bu yeni tekliften yararlanın ve bugün dönmeye başlayın!Reis çevrim şartı bilgin varmı canlı desteğe baglandım cevap vermeden 7 kişi birbirine aktardı hiçbiri cevap vermiyor
Bakiyeyimi sildiler@Daimon reis sana zahmet bu konuyu kapat bunlar resmen dolandirici.
Kasa 1.8k oldu 250₺ çekimi yaptırmadı boşa üye olmasın insanlar