- 204
- 43
- 28
200 lira çekim. Verdim bakalım ne dicekler
Papara ilemi verdin dostum çekimi200 yaptım şimdi çekim verecem
Evet papara ile verdim 12:54'te çekim verdim 30 dakika oluyorPapara ilemi verdin dostum çekimi
EvetPapara ilemi verdin dostum çekimi
gelir 1 saateEvet papara ile verdim 12:54'te çekim verdim 30 dakika oluyor
Kitlenmemiş, hali-hazırda giriş yapmış haldesin diyo.Çekim verdim 1 dakika geçmeden hesabımı kitlediler. 400 tllik madem vermiyceksiniz etkinlik yapmayın betsmovemidir ne zıkkımsa
trajikomihKitlenmemiş, hali-hazırda giriş yapmış haldesin diyo.
Sayfayı yenile, düzelir..
Sayfayı yeniledim girdim logget diyor üstad kitlenmiş sağlık olsunKitlenmemiş, hali-hazırda giriş yapmış haldesin diyo.
Sayfayı yenile, düzelir..
Sayfayı yeniledim girdim logget diyor üstad kitlenmiş sağlık olsun
cerezlerini temizle baska tarayıcı deneSayfayı yeniledim girdim logget diyor üstad kitlenmiş sağlık olsun
Kardeşim yemin ederin yok tek hesabım var betmovede çoklunüyelik diye bahane ettiler 7 dkaika önce verdim 2 dakika sonra kitlendi 400 lira gittiÇoklu üyelik yoktu inşallah
Ne zaman çekim verdin ?
Kardeşim denedim pcden dahi denedim kitlenmiş desteğe bağlandım çoklu hesab bahanesi yapıyolar holiganda çoklu hesbaım var ama betsmovede yok yazklar olsun 400 lira gitticerezlerini temizle baska tarayıcı dene
Kardeş o hata herkeste çıkıyo, başka bi hata veriyosa bilemem ama ordaki ifade “zaten giriş yapmış haldesin” demek.Şansa bak be vermiyvekseniz kardeşim etkinlik yapmayın sonunda üzülen biz oluyoruz 400 lira hiç oldu gitti
Kardeşim girmiyor yüzkere denedim canlı destek çoklu hesab bahanesi yapıp kitlenmiştir dedi yazklar olsunKardeş o hata herkeste çıkıyo, başka bi hata veriyosa bilemem ama ordaki ifade “zaten giriş yapmış haldesin” demek.
Sakin ol ve desteğe falan ağzını bozmadan, sayfaları yenile, çerezleri temizle vs..
Hesabın kilitlenmemiş..
Sende durum nedir kardeş ?Çoklu üyelik yoktu inşallah
Ne zaman çekim verdin ?
Kardeşim yemin ederin yok tek hesabım var betmovede çoklunüyelik diye bahane ettiler 7 dkaika önce verdim 2 dakika sonra kitlendi 400 lira gitti