78 k yi naptin haci cektin mi 🤣Kim de başta sadece gonzo gueste oynanaıyo diye ? O kimse onun yüzünden gonzo oynadım başka netent oyunlarıda geçerliymiş arkadaşım bilip bilmeden iyice öğrenmeden yanıtlmayın
böyle akılsızlar oldugu sürece bürolar daha çok cukkayı cebe koyar78 k yi naptin haci cektin mi 🤣
Katılıyorum dostum..böyle akılsızlar oldugu sürece bürolar daha çok cukkayı cebe koyar
Kayip mi etmis yoksaböyle akılsızlar oldugu sürece bürolar daha çok cukkayı cebe koyar
EvetKayip mi etmis yoksa
Vay be ulan nie oynaniyor kazanmak icin. Koskoca forum arkasinda durdu bu kadar kisi. Yazik valla. Ben olsam tovbe ederdim.
Daha önce ben denedim edilmiyor isterse 500k alVay be ulan nie oynaniyor kazanmak icin. Koskoca forum arkasinda durdu bu kadar kisi. Yazik valla. Ben olsam tovbe ederdim.
Tmaamda kardes amac gaye kazanmaktir. Parayi cek yine oyna ama ne bileyim garip geliyor valla. Bu meret bir omur oynanacak o belli zaten ama buyuk ikramiye 20 yilda 50 yilda bir gelir. Asgari ucret 300 dolara deng alim gucu olmayan bir sistem. Kaybedilen para cok iyi para... ne dicemi bilemedim yaniDaha önce ben denedim edilmiyor isterse 500k al
Haklısın diyecek kelime yokTmaamda kardes amac gaye kazanmaktir. Parayi cek yine oyna ama ne bileyim garip geliyor valla. Bu meret bir omur oynanacak o belli zaten ama buyuk ikramiye 20 yilda 50 yilda bir gelir. Asgari ucret 300 dolara deng alim gucu olmayan bir sistem. Kaybedilen para cok iyi para... ne dicemi bilemedim yani
dostum 1 yil kafadan rahat edecekti onumuz kis hersey belirsiz arkadas 78 k yi cope atiyor lukse bak beTmaamda kardes amac gaye kazanmaktir. Parayi cek yine oyna ama ne bileyim garip geliyor valla. Bu meret bir omur oynanacak o belli zaten ama buyuk ikramiye 20 yilda 50 yilda bir gelir. Asgari ucret 300 dolara deng alim gucu olmayan bir sistem. Kaybedilen para cok iyi para... ne dicemi bilemedim yani
Boşver kanka demek ki parası çokdostum 1 yil kafadan rahat edecekti onumuz kis hersey belirsiz arkadas 78 k yi cope atiyor lukse bak be
Bide sunu anlamiyorum kardesim 1 milyon yapsan ne olacak ki, devlet destekli bir site degil sonucta. Ben en guvendigim sitede bile 5 k cekerken suphe ediyorum. "Nesine"bile haksiz zenginlesme die bakiye odemedigini gordum sonradan duzelsede. Yani onun daha nasil ustune cikilirda cekilir. Simdi 20 lira free bet kovalasin. Ulen valla nasil sinirlendim ya yazik ya. Iyi geceleriniz olsundostum 1 yil kafadan rahat edecekti onumuz kis hersey belirsiz arkadas 78 k yi cope atiyor lukse bak be
nesine de mi oyle yapiyor haksiz kazanx nedir yaBide sunu anlamiyorum kardesim 1 milyon yapsan ne olacak ki, devlet destekli bir site degil sonucta. Ben en guvendigim sitede bile 5 k cekerken suphe ediyorum. "Nesine"bile haksiz zenginlesme die bakiye odemedigini gordum sonradan duzelsede. Yani onun daha nasil ustune cikilirda cekilir. Simdi 20 lira free bet kovalasin. Ulen valla nasil sinirlendim ya yazik ya. Iyi geceleriniz olsun
bize vurmaz akilli insana vurmaz doatum bu paralarİrade kazandırır bu oyunda hepimizirademize hakim olamıyoruz ama 75 k da riske edilir mi çekip 25 sını kendine harca en azindan kaybedince dersin bunu sunu yaptim yinede cani sagolsun inslah bizede vurur brgin
Vallahi bak yasandi yani. Sonradan duzelttiler )nesine de mi oyle yapiyor haksiz kazanx nedir ya