Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betsmove 25 FreeSpin Yatırımsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Ayrıca senin psikolojini anlayabiliyorum. aynı şeyleri abim yaşadı ne dediysek ne yaptıysak duurduramadık gül gibi dükkanını kaybetti duramadığı için intiharın eşiğine geldi anca toparlanıyor. o yüzden sen kimsenin dediğine bakma psikolojini toparlamaya bak

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
@napolyon dost daha fazla yükselme bence forumun huzurunu bozmaktan ban yiyebilirsin seni düşünüyorum evet bir taraftan haklı olabilirler ama para senin istediğin haltı yiyebilirsin kim ne derse desin kulak arkası yap
Kardeşim niye ban yiyimki para kazandım forma bi kaç arkadaş nasiplensin diye çekiliş yaptik günlerdir asagalandim tek bir söz söylemedim gormezdeni geldim ben naptimda kime ne dedimde huzurunu bozmuşum huzuru bozanlar var zaten ban yerse onlar yer

napolyon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,460
613
113
Ayrıca senin psikolojini anlayabiliyorum. aynı şeyleri abim yaşadı ne dediysek ne yaptıysak duurduramadık gül gibi dükkanını kaybetti duramadığı için intiharın eşiğine geldi anca toparlanıyor. o yüzden sen kimsenin dediğine bakma psikolojini toparlamaya bak
Aynen kardeşim kim ne derse desin beni anladığın için saolsn dostum

gfb1907brs

Eski Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,478
957
113
Kardeşim niye ban yiyimki para kazandım forma bi kaç arkadaş nasiplensin diye çekiliş yaptik günlerdir asagalandim tek bir söz söylemedim gormezdeni geldim ben naptimda kime ne dedimde huzurunu bozmuşum huzuru bozanlar var zaten ban yerse onlar yer
Hayır sinirlisin şuan ters bir şey söyleyebilirsin onun için söylüyorum yükseltme kendini boşver. dediğin gibi çekiliş yaptığında adamdın şimdi neler diyorlar

RealMadrid

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,187
6,033
113
Huzur bozmadın ama milleti ümitlendirdin çekim gelince şu kadar dağıtıcam birine 2k yollayacam falan bu yanlış oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...