- 3,068
- 1,632
- 113
Eğer şuan multiyi yemezse akşamki koduda alamam son 900 mb. Kaldı bu siteden çektik çektik çekemedik selam aleyküm olcazMulti yemez ban yersiniz kod aticak bugün onu alamazsiniZ
Eğer şuan multiyi yemezse akşamki koduda alamam son 900 mb. Kaldı bu siteden çektik çektik çekemedik selam aleyküm olcazMulti yemez ban yersiniz kod aticak bugün onu alamazsiniZ
Başka birisinin hesabına cektim havale ile parayı dün gonderdilerMulti yemez ban yersiniz kod aticak bugün onu alamazsiniZ
@mucahitbolat nasıl öyle yolluyormuBaşka birisinin hesabına cektim havale ile parayı dün gonderdiler
@Mayko78 selamın aleyküm günaydın can dostum canlı anca geliyorLan oğlum bu canlıya nasıl bağlanacz akkkya
Dün yolladı soyad aynıydı sadece🤣@mucahitbolat nasıl öyle yolluyormu
Ben bazen başka sitelerden deniyorum olmuyor isim farklı olduğu için bu site iyimis gerçektenDün yolladı soyad aynıydı sadece🤣
Aynen gönderdiler dün ad farklı olmasına rağmenBen bazen başka sitelerden deniyorum olmuyor isim farklı olduğu için bu site iyimis gerçekten
Günaydın kadim dostum benim.sen alabildinmi aga@Mayko78 selamın aleyküm günaydın can dostum canlı anca geliyor
10 tane aldı bence🤣Günaydın kadim dostum benim.sen alabildinmi aga
@Mayko78 ooo biz 7 aldık 3 çekim yaptım 4 kayıp almaya devam ediyorum atarsa şafak 83 sıradayimGünaydın kadim dostum benim.sen alabildinmi aga
Ben daha sıraya giremedim@Mayko78 ooo biz 7 aldık 3 çekim yaptım 4 kayıp almaya devam ediyorum atarsa şafak 83 sıradayim
Günaydın dost ben multi açtım farklı ibana ödermi acabaGünaydın Beyler sabahin 5 bucugunda yattık geri kalktık sıraya girdik ahsgshsh 😂😂
@Mylifee811 mesai başladı yanı dost günaydın ben hiç uyumadım dahaGünaydın Beyler sabahin 5 bucugunda yattık geri kalktık sıraya girdik ahsgshsh 😂😂
Ee çekim yokmu@Mylifee811 mesai başladı yanı dost günaydın ben hiç uyumadım daha