- 13,718
- 7,024
- 113
Çekim bekleyen var mı ? önceki çekimler Max 30 dakikada geldi bu 3 saat oldu hala bekliyor
Ben havale verdim multi 10 dk da geldiÇekim bekleyen var mı ? önceki çekimler Max 30 dakikada geldi bu 3 saat oldu hala bekliyor
@Azad6363 Multi deme ağa bir sorun varBen havale verdim multi 10 dk da geldi
Benimki iptal de olmuyor aw 3 saat oldu tamiptal oldu tekrar çektim 5 dkkda ödendi 1000 tl
benimki 4000 di keşke deneseydimBakın sunuda diyim çekim sınırı 1000 diyorlar bence 1000 sende fazla çekerken bakiyeyi silmiyorlar ben bide fazla çekmeyi deneyecem bakim ne olacak
Ah keşke kanka kalan bakiyeyi 0 lamiyorlar çünkibenimki 4000 di keşke deneseydim
Bol şansşimdi hasana tekrae gircem 1000 tl ile gelirse bir kaç kişiyi gorcem dm bırakın
Multi nasıl yaptın reis kısaca söyler misin sana zahmetBen havale verdim multi 10 dk da geldi
Eski üyelere Gates of olmpusda 50 frespin veriyor bet degeri 5 tl çekim sınırı yokBen eskiden üyeydim ama kullanıcı adımı ve şifreyi unuttum canliya tc falan versem soylerler mi kullanıcı adimi ve sifremi? Söylemezlerse boşuna şimdi canlıda sıra beklemeyim bilgi sahibi olan lütfen yazabilir mi!?
Bende diyorum ki kullanıcı adım ve sifremi unuttum tc ve bilgilerle söylerler mi diyorum şifreyi kullanıcı adiniEski üyelere Gates of olmpusda 50 frespin veriyor bet degeri 5 tl çekim sınırı yok
Msjinbirak o sayfada bekle ad soyad gelir 5 dk ya gelir gelmez a a yaz bağlan isim soy isim id yazmaya uğraşma o esnada 7 saniyen var kapanır yoksa hızlı ol sıraya alirBeyler su desteğe baglanma şansı varmı hep mesaj birakin diyor
Maile kod yollar kanka kulanici adını söyler şifre vermezBende diyorum ki kullanıcı adım ve sifremi unuttum tc ve bilgilerle söylerler mi diyorum şifreyi kullanıcı adini
Mailde hatırlamıyorum ama eskiden üyeyimMaile kod yollar kanka kulanici adını söyler şifre vermez
Mailide söyler sana ama gidipde senin şifreni veya mail şifreni bilmez bilsedr söylemez sendr her şeyi unutmuşsun ne kankaMailde hatırlamıyorum ama eskiden üyeyim