Yaklaşık 3 4 sene önce uye olmuştum benMailide söyler sana ama gidipde senin şifreni veya mail şifreni bilmez bilsedr söylemez sendr her şeyi unutmuşsun ne kanka
Yaklaşık 3 4 sene önce uye olmuştum benMailide söyler sana ama gidipde senin şifreni veya mail şifreni bilmez bilsedr söylemez sendr her şeyi unutmuşsun ne kanka
T gram varmi knkaulan para cekiyoz tekrae atıyoz kaybediyoz vay aq
Reis nasıl eklettın bana eklendi dedi dünden beri eklenen yokulan para cekiyoz tekrae atıyoz kaybediyoz vay aq
dün aksam yazmistim gece eklemisyiReis nasıl eklettın bana eklendi dedi dünden beri eklenen yok
yesT gram varmi knka
haydut666
Nasıl multi aciyoruz hocamAl bitane daha 3 gündür 20 bin üzeri para cektik daha bonustan haberi yok )
Kalan para silinmiyomu off 4 k vardı keşke deneseydim çekmeyiödeme geldi
Ekli dosyayı görüntüle 586339
Bende anlamadim silinmedji zaten bonusun şartlarını gördüğümüz mu varKalan para silinmiyomu off 4 k vardı keşke deneseydim çekmeyi
Silinmediyse kalanida cekBende anlamadim silinmedji zaten bonusun şartlarını gördüğümüz mu var
Tebrikler dostBu siteye üye olmayan bu sektörde çoluk çocuktur
Eski uyelere 50 fs 5 betten veriyomus dost onu bekliyoruz yoksa bu siteye üye olalı 4-5 sene olmusturBu siteye üye olmayan bu sektörde çoluk çocuktur
Banada eklendi dedi ama yokEski uyelere 50 fs 5 betten veriyomus dost onu bekliyoruz yoksa bu siteye üye olalı 4-5 sene olmustur