Denemek lazımBende öyle yapcam 1 hesap çektik 1 iban kaldı ondan sonra olmazmi bir daha aynı ibanla
Denemek lazımBende öyle yapcam 1 hesap çektik 1 iban kaldı ondan sonra olmazmi bir daha aynı ibanla
Doğrulama da tc yi nasıl yapıyorsunuzBen hiçbişi yapmadım ekledi çekim verdim ödedi
Aynen deneriz sorun yokDenemek lazım
@Mylifee811 versene ona lazım konuyu o açtıBende data çok var 12 tane tc var kendi adıma
Verelim knka@Mylifee811 versene ona lazım konuyu o açtı
@Mylifee811 gel arkadaş vercek dostVerelim knka
OlurBende öyle yapcam 1 hesap çektik 1 iban kaldı ondan sonra olmazmi bir daha aynı ibanla
Bende 294 tane var kanka ben hepsini aynı ibana çekiyorum sorun olmuyorBende data çok var 12 tane tc var kendi adıma
Kadir msj atamiyom snaa bana yazarmisinDenemek lazım
Nasıl yani kanka kendi adınla bir daha acıyorsun multi tcni falan telefon numaeanı giriyorsun kalbu ediyormu ve başka banka ibanı cekebiliyormusun yaniYo kendi ıbanımla ama başka banka ile
Reis farklı TC ile nasıl üyelik oluyorYo kendi ıbanımla ama başka banka ile
Ben daha bekliyorum 11 kişi kaldı sırada fresipin alımı serbesmi acabaÇekim verdik gelirmi acaba 1000 Tl
Ben bitane aldım oda zarar yazdı bakalım ne dicekler ama serbest diye biliyomBen daha bekliyorum 11 kişi kaldı sırada fresipin alımı serbesmi acaba
Bir kere bonus aldım cano onuda kaybettim sıradan atıyor sürekli bağlanamıyorumki taleo edeyimErdal kömürcü abim naptın kac kere çekebildin
Bağlandımda sonunda bunlar cevap vermiyorki yaBen daha bekliyorum 11 kişi kaldı sırada fresipin alımı serbesmi acaba