canlıya nasıl bağlanıyorsunuzCanlıya bağlandım eklendi dedi ama bakıyorum 0 size ne zaman eklendi
canlıya nasıl bağlanıyorsunuzCanlıya bağlandım eklendi dedi ama bakıyorum 0 size ne zaman eklendi
Hadlerini bildir erdalım canana naptiysan nazoya naptiysan aynısını yap onlara 😍 görsünler abuzerin yiğidiniBir kere bonus aldım cano onuda kaybettim sıradan atıyor sürekli bağlanamıyorumki taleo edeyim
Canlıya bağlandım eklendi dedi ama bakıyorum 0 size ne zaman eklendi
Banada eklenmiştir dedi daha yeni ama hesabıma geçmediNeden hala eklenmedi size de böyle oldu mu
Eklenenler bı konuşsa hemen mi eklendi beklediniz mi bizim gibiBanada eklenmiştir dedi daha yeni ama hesabıma geçmedi
Bekleyin 15-20 dk icinde gelirEklenenler bı konuşsa hemen mi eklendi beklediniz mi bizim gibi
banada eklenmedi bekliyorm ara ara kontorl et dediNeden hala eklenmedi size de böyle oldu mu
Shel sinirlendimi tüm forumu yasaklar 😃
Saygısızlık yapmayın
Forum huzurunu kaçırmayın Beyler
Konudan Süresiz Yasaklandınız.
Max 20 dk ya geliyorÇekik yaptın 1000 tl havele ile ne zaman gelir açaba
Max 30 dakikaya ödenirBna deneme bonus vermedi Bnde 700 yatrdim ana parmi kaybetim 3000 kayıp bonusdan çekim verdim site ödeme yapıyor mu bilicisi olan varmi canlı destek yok
ekledimi brotekrar açtık hesap kontrol ediyorum dedi kesin eklemicek
10 kişi kaldı 3. Hesap 2 sini ödeditekrar açtık hesap kontrol ediyorum dedi kesin eklemicek
bonusları kaç dk da ekliyor ortalama kanka biliyor musun ?10 kişi kaldı 3. Hesap 2 sini ödedi