- 7,285
- 4,634
- 113
Henüz canlı destek denen ibbbıneeyle tanışıp bonusu alamadım muro babaBu her yer gecerlimi
Henüz canlı destek denen ibbbıneeyle tanışıp bonusu alamadım muro babaBu her yer gecerlimi
Mailden 7 sülalesine saydırdım bakalım dönüş bekliyorum başka türlü olmuyor zatenCanlıya bağlanıyorum ki açıldığı saniye geri kapaniyor kullanıcı adımı yazana kadar kapanıyor
Kullanıcı adı mail random salla 2-3 tuşa bas öyle bağlan önemli değil oCanlıya bağlanıyorum ki açıldığı saniye geri kapaniyor kullanıcı adımı yazana kadar kapanıyor
Kullanıcı adına gerek yok 1 tane harf yazın sadece baglan dıyın hızlı olmak gerekıyo sonrasında kullanıcı adını srypr size zatenCanlıya bağlanıyorum ki açıldığı saniye geri kapaniyor kullanıcı adımı yazana kadar kapanıyor
Bizde alsak iyi su bonusuPiyasaya 700 cekimle giriş yaptım şimdi site düşünsün
Dumanla mı haberleştiniz? Sitede insan evladı yok aw siteyi bırakıp yurtdışına kaçmışlarBeyler kadin dilediğiniz yontemle cekebilirsiniz diyo havale şartmı
Kadıni esir aldım 400 tl harçlık verdim yardimci olacak bana 😂Dumanla mı haberleştiniz? Sitede insan evladı yok aw siteyi bırakıp yurtdışına kaçmışlar
Muro yeğenim first person blackjack gir temiz ödüyorBi hesap daha var alınır temiz 1 05 patladı ilk hesap
Tamam 😆😆Muro yeğenim first person blackjack gir temiz ödüyor
Boşu boşuna üye olduk yav nerden bulaştırdın bizi bu saçma siteyeKadıni esir aldım 400 tl harçlık verdim yardimci olacak bana 😂
Daha bağlanma 😆😆2ciye kullanici adi verdik kapatti surata kadın 😂